Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Winter Hockey Games doplní Slavie a Vsetín. V Praze nebudou na exhibici chybět ani bývalé hvězdy NHL

Na Letné se proti sobě postaví také Slavie s Vsetínem.
Na Letné se proti sobě postaví také Slavie s Vsetínem.x.com/HCSlavia
Zápas první hokejové ligy mezi Slavií a Vsetínem a duel slovenské nejvyšší soutěže Slovan Bratislava – Košice doplní program Winter Hockey Games, prosincových utkání pod širým nebem v Praze na Letné. Aktéry dalších dvou zápasů dnes oznámili organizátoři akce. Uvedli rovněž, že v exhibici českých legend proti zbytku světa nastoupí Robert Holík (53) a bývalý fotbalový brankář Petr Čech (42).

"Od začátku jsme proklamovali, že chceme pro diváky připravit vskutku unikátní zážitek. Nové přírůstky do programu jsou toho důkazem," uvedla Andrea Bársony z pořadatelské agentury Eniva. Winter Hockey Games se uskuteční od 5. do 8. prosince.

Hlavní částí akce budou vedle exhibice bývalých hvězd extraligové zápasy Sparty s Kometou Brno a Plzně s Českými Budějovicemi.

"Snažíme se o maximálně atraktivní program. Jsme moc rádi, že se nám povedlo dotáhnout detaily ohledně zápasu slovenské extraligy. Souboj mezi Slovanem Bratislava a Košicemi je tradičně atraktivním slovenským derby a věřím, že si ho užijí i čeští fanoušci," řekl ředitel extraligy Martin Loukota. Ve hře je stále i zápas německé nejvyšší soutěže.

Vedle složení dalších zápasů organizátoři zveřejnili i jména dalších bývalých hokejistů, kteří se představí v nedělní exhibici. Účast již potvrdili Robert Holík, bývalý švédský obránce Johnny Oduya, útočníci Jason Arnott, Brendan Morrison, Scott Hartnell nebo Wayne Simmonds.

"Všichni patří mezi legendy NHL a těšíme se, že se nám je povedlo přilákat do Prahy. Petr Čech v hokejové výstroji bude také zcela jistě atraktivní součástí zápasu legend," řekl jeden z ambasadorů Patrik Eliáš. Čech se po konci fotbalové kariéry začal věnovat hokeji a zachytal si i v britské lize.