Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Turín nezlomila ani Zimova hrubka. Atalanta poprvé prohrála, jízda Neapole pokračuje

Aktualizováno
Turín nezlomila ani Zimova hrubka. Atalanta poprvé prohrála, jízda Neapole pokračuje
Turín nezlomila ani Zimova hrubka. Atalanta poprvé prohrála, jízda Neapole pokračujeAFP
FC Turín po třech venkovních porážkách v řadě zabral a v duelu 11. kola Serie A uspěl na hřišti Udinese 2:1. Hosté se brzy dostali do vedení a přestože o něj záhy přišli kvůli hrubce Davida Zimy (21), nakonec o jejich čtvrtém vítězství v sezoně rozhodl Pietro Pellegri (21). Lazio zvítězilo na půdě Atalanty 2:0 a připravilo jí první prohru této sezony. Naopak Neapol pokračovala ve vítězném tažení i v Římě, AS přehrála 1:0 a zůstává jediným neporaženým týmem Serie A.

Zima poprvé v probíhající sezoně Serie A figuroval v základní sestavě a odehrál celé utkání. V 26. minutě si připsal hrozivý kiks, když po rozehrávce gólmana Vanji Milinkoviče-Saviče poslal míč naslepo do strany, kde se ho zmocnil nabíhající Destiny Udogie a po jeho přihrávce skóroval Gerard Deulofeu. Ani to nicméně Býky nezlomilo a cenný triumf jim po změně stran vystřelil Pellegri. Klub z Udine tak po vynikajícím úvodu sezony nevyhrál již čtvrtý soutěžní zápas za sebou.

Statistiky utkání Udinese – FC Turín

Boloňa již v prvním dějství předvedla dominantní výkon, který podtrhla dvěma brankami. O tu první se ve 13. minutě postaral z penalty nejlepší střelec týmu Marko Arnautovič, který se ze vstřeleného gólu radoval po více než měsíci. Domácí se tak díky třem bodům dostali v tabulce před svého soka, jenž po čtyřech duelech bez vítězství zůstává jen těsně nad sestupovým pásmem.

Statistiky utkání Boloňa – Lecce

Duel v Atalantě rozhodl už v 10. minutě po výborném náběhu za obranu Mattia Zaccagni. Tým z Bergama tak odmítl nabídku na posun do čela tabulky, kde nadále zůstává poslední neporažený tým italské ligy, Neapol. Hostující Biancocelesti už pošesté v řadě neinkasovali, a potvrdili tak, že mají nejlepší defenzivu v celé soutěži.

Statistiky utkání Atalanta – Lazio

Neapol si triumfem 1:0 na hřišti AS Řím upevnila pozici na špičce tabulky. Nechybělo mnoho a Partenopei přišli o úchvatnou sérii sedmi ligových klání bez ztráty bodů, v 81. minutě však rozhodl o 11. soutěžním vítězství v řadě Victor Osimhen. Nigerijský kanonýr tak během měsíc trvajícího zranění neztratil nic ze svého umění a skóroval již ve třetím utkání v řadě.

Statistiky utkání AS Řím – Neapol

Aktuální tabulka Serie A
Aktuální tabulka Serie AFlashscore