Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Zverev, Rubljov, Djokovič a Medveděv. Dubaj zná semifinalisty

Novak Djokovič si v Dubaji zajistil místenku mezi elitní čtveřicí.
Novak Djokovič si v Dubaji zajistil místenku mezi elitní čtveřicí.Reuters
Tenisová sezona už je v plném proudu a na Livesport Zprávách se raketa do kouta za žádné situace neodkládá. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu stále sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světa tenisu. Co všechno se dělo a děje 2. března?
Moment dne WTA ze zápasu Navarrová –⁠ Vekičová
Livesport CZ
Moment dne ATP v podání Djokoviče a Hurkacze
Livesport CZ

23:48 – Marta Kosťuková na turnaji v Austinu vyřadila v osmifinále Madison Brengleovou 6:3, 3:6, 6:0 a ve čtvrtfinále se utká s Annou-Lenou Friedsamovou.

Sestřih zápasu Kosťuková –⁠ Brengleová
Livesport CZ

22:08 Erika Andrejevová, jež před dvěma dny vyhrála nejdelší zápas sezony, na turnaji WTA 250 v americkém Austinu sahala po třetí výhře po odvrácení mečbolů. Proti Němce Anně-Leně Friedsamové zlikvidovala tři a sama byla jediný míček od premiérového postupu do čtvrtfinále, uhrát ho ale nedokázala a nakonec po více než třech hodinách boje prohrála 5:7, 7:6, 6:7.

20:07 – Daniil Medveděv v Dubaji přehrál 6:3, 6:2 Bornu Čoriče, s nímž si v sedmém vzájemném střetnutí poradil teprve potřetí. O finále si 12 zápasů neporažená světová sedmička zahraje s 20 zápasů neporaženým Djokovičem.

19:32 – "Byl to náročný zápas, jako vždy proti Hubertovi. Je to jeden z nejlepších hráčů na okruhu, přeju mu jen to nejlepší do konce sezony," prohlásil po triumfu Djokovič. 

18:06 – Srbský tenista Novak Djokovič zvládl ve dvou setech (6:3, 7:5) zápas s polským protivníkem Hubertem Hurkaczem, svou neporazitelnost protáhl už na 20 utkání a na hvězdami nabitém podniku kategorie ATP 500 v Dubaji si zahraje o finále.

Sestřih zápasu Djokovič – Hurkacz
Livesport CZ

16:56 – "Od stavu 3:0 jsem odehrál čtyři opravdu dobré výměny a nakonec jsem díky tomu dokázal vyhrát," popisoval Rubljov po zápase.

Pozápasový ohlas Rubljova
Livesport CZ

16:21 – Andrej Rubljov musel ve středu v Dubaji odvracet pět mečbolů v řadě, ale ve čtvrtečním zápase žádné větší komplikace nepřipustil, přestože ho nedopodával. Obhájce titulu přehrál 6:3, 7:6 Botice van de Zandschulpa, na kterého našel recept až na třetí pokus, a postoupil do svého prvního letošního semifinále. V něm vyzve Zvereva.

Sestřih zápasu Van de Zandschulp –⁠ Rubljov
Livesport CZ

15:21 – "Posledních devět měsíců pro mě bylo velmi těžkých. Nikdy jsem tak dlouhé období nebyl bez tenisu," vyprávěl po výhře nad Sonegem Zverev. 

Pozápasový ohlas Zvereva
Livesport CZ

14:19 – Alexander Zverev si ve svém prvním čtvrtfinále od zranění v semifinále loňského French Open poradil 7:5, 6:4 s Lorenzem Sonegem, když odvrátil všech šest brejkbolů, včetně série tří v závěrečném gamu.

Sestřih zápasu Zverev –⁠ Sonego
Livesport CZ

10:01 – Donna Vekičová si na turnaji v mexickém Monterrey poradila ve dvou setech 6:3, 6:2 s Američankou Emmou Navarrovou a zajistila si tak místenku mezi nejlepší osmičkou podniku WTA 250.

Sestřih zápasu Vekičová – Navarrová
Livesport CZ

7:41 – Argentinec Diego Schwartzman na antuce v Santiagu podlehl po třech hodinách boje 4:6, 6:4, 6:7 domácímu Nicolasi Jarrymu a prohrál šestý ze sedmi letošních zápasů.

6:30 – Mexická jízda Američana Taylora Fritze pokračuje. Pátý hráč světového žebříčku si v Acapulcu poradil s Kanaďanem Denisem Shapovalovem 6:4, 6:4 a zahraje si čtvrtfinále.