Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: V Šanghaji se představují největší hvězdy, Alcaraz ani Sinner nezaváhali

Carlos Alcaraz vyhrál 10. zápas v řadě
Carlos Alcaraz vyhrál 10. zápas v řaděProfimedia
Tenisová sezona je v plném proudu a tempo s ní můžete držet na Livesport Zprávách. Výsledky, novinky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světových kurtů. Co všechno se děje 5. října?

Hlavní události

 

09:38 – Krátce po Carlosi Alcarazovi zvládl vstup do Masters v Šanghaji také poražený finalista z Pekingu Jannik Sinner. První hráč světa si poradil 6:1, 6:4 s Japoncem Tarem Danielem a může se chystat na souboj s nasazeným Argentincem Tomásem Martínem Etcheverrym (H2H 1:0).

07:59 – Carlos Alcaraz tři dny po triumfu v Pekingu zvládl bez problémů vstup do turnaje Masters 1000 v Šanghaji, když domácího teenagera Juncheng Shanga přehrál hladce dvakrát 6:2 a připsal si 10. výhru v řadě. Ve třetím kole se utká s dalším Číňanem a bývalým nejlepším juniorem světa Yibingem Wu (H2H 0:0).

06:30 – Do turnaje Masters 1000 v Šanghaji dnes vstoupí všechny největší hvězdy. Fanouškům se na hlavním kurtu postupně představí Carlos Alcaraz, Jannik Sinner, Novak Djokovič a Alexander Zverev.

Další zprávy

10:44Jiří Lehečka na druhý pokus slaví premiérovou výhru na Masters 1000 v Šanghaji. Na úvod letošního ročníku dvaadvacetiletý Čech porazil 7:6, 6:4 španělského antukáře Jaume Munara a hodinu po krajanu Jakubu Menšíkovi také postoupil do 3. kola. V něm se utká s Holgerem Runem, nebo Matteem Berrettinim. Více informací najdete v článku

09:41Jakub Menšík vyhrál i druhý vzájemný zápas s favorizovaným Rusem Andrejem Rubljovem. Ve druhém kole turnaje Masters 1000 v Šanghaji zvítězil nad světovou šestkou a loňským finalistou 6:7, 6:4, 6:3, potřetí v řadě si poradil s hráčem TOP 10 a celkovou bilanci s nimi otočil na 3:2. O postup do osmifinále se utká s Kazachem Alexanderem Ševčenkem (H2H 2:0). Více informací najdete v článku

09:03 – 31. hráč světa Francisco Cerúndolo už podvanácté v sezoně nezvládl vstup do turnaje. Na Masters 1000 v Šanghaji nasazený Argentinec nestačil na Alexandera Ševčenka a prohrál 6:7, 5:7. Kazach ve třetím kole čeká na vítěze duelu mezi Jakubem Menšíkem a Andrejem Rubljovem.