Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Siniaková si mix proti Krejčíkové nezahraje, s Townsendovou je ve čtvrtfinále

Aktualizováno
Kateřina Siniaková na US Open pokračuje už jen ve čtyřhře žen
Kateřina Siniaková na US Open pokračuje už jen ve čtyřhře ženLUKE HALESGETTY IMAGES NORTH AMERICAGetty Images via AFP
Tenisová sezona je v plném proudu a tempo s ní můžete držet na Livesport Zprávách. Výsledky, novinky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světových kurtů. Co všechno se děje 1. září?

Hlavní události

22:40Kateřina Siniaková vylepšila letošní skvělou bilanci na grandslamech ve čtyřhře žen na 18:1. Na US Open s Američankou Taylor Townsendovou wimbledonské šampionky porazily 6:1, 5:7, 7:5 americko-britské duo Asia Muhammadová a Heather Watsonová a postoupily do čtvrtfinále.

04:18Kateřina Siniaková na US Open pokračuje už jen v deblu žen, ve smíšené čtyřhře na první společné akci s Australanem Johnem Peersem vypadli ve druhém kole. Přestože majitelé zlatých medailí z pařížské olympiády začali proti indonésko-indické dvojici Aldila Sutjiadiová a Rohan Bopanna kanárem, v devíti gamech na podání ztratili jen šest fiftýnů a byli dva míčky od vítězství, nakonec prohráli 6:0, 6:7, 7:10. Vítězové ve čtvrtfinále narazí na další silný česko-australský pár Barbora Krejčíková a Matthew Ebden. 

Další zprávy

21:57Taylor Fritz na domácím US Open porazil 3:6, 6:4, 6:3, 6:2 norského finalistu z roku 2022 Caspera Ruuda, na třetí pokus si připsal jeho skalp a na čtvrtém z pěti posledních grandslamů postoupil do čtvrtfinále. O premiérové semifinále na majorech se 26letý Američan utká s Němcem Alexanderem Zverevem, nebo krajanem Brandonem Nakashimou.

21:54Grigor Dimitrov v souboji hráčů TOP 10 udolal 6:3, 7:6, 1:6, 3:6, 6:3 Rusa Andreje Rubljova a podruhé v kariéře postoupil do čtvrtfinále US Open. O první grandslamové semifinále po pěti letech a vyrovnání maxima na majorech si třiatřicetiletý Bulhar zahraje s Francesem Tiafoem, nebo Alexeiem Popyrinem.

18:58Paula Badosaová v úvodním osmifinále na US Open smetla 6:1, 6:2 Číňanku Yafan Wang a postupem do čtvrtfinále vyrovnala své grandslamové maximum z Roland Garros 2021. O první semifinále na majorech si šestadvacetiletá Španělka zahraje s obhájkyní titulu Coco Gauffovou, nebo jinou Američankou Emmou Navarrovou.

15:02Dominik Kellovský osmileté čekání na svůj druhý triumf na turnajích ITF neukončil ani ve Slovinsku. Ve finále neuspěl posedmé z osmi pokusů a již pošesté v řadě, v divokém více než tříhodinovém souboji podlehl 2:6, 6:0, 6:7 Ukrajinci Olegu Prihodkovi.

14:57Dominik Palán na podniku ITF M15 v uzbeckém Taškentu svůj nejpovedenější letošní turnaj ziskem čtvrtého titulu a prvního po dvou letech nezakončil. Ve finále třiadvacetiletý Čech nestačil na Erika Arutiuniana z Běloruska a prohrál 6:7, 4:6.

06:01 – Beatriz Haddadová Maiaová při premiéře ve třetím kole US Open smetla 6:3, 6:1 Rusku Annu Kalinskou, když od stavu 1:3 ztratila už jen jeden game, a s odbitím půlnoci v New Yorku slaví třetí postup do osmifinále grandslamu. V něm na brazilskou semifinalistku loňského Roland Garros čeká dvojnásobná finalistka Caroline Wozniacká z Dánska (H2H 0:0).

05:41Daniil Medveděv ve Flushing Meadows porazil krátce před půlnocí 6:3, 6:4, 6:3 Itala Flavia Cobolliho, přestože přišel třikrát o podání a využil jen 7 z 20 brejkbolů, a šestý rok po sobě nechybí v osmifinále US Open. Letos v něm ruský šampion z roku 2021 a loňský finalista narazí v této sezoně už potřetí na Portugalce Nuna Borgese (H2H 2:0).

04:36 – Světové desítce Alexi de Minaurovi se na US Open na prvním turnaji po odstoupení z Wimbledonu před čtvrtfinálovým duelem kvůli zranění kyčle daří. Brita Dana Evanse porazil 6:3, 6:7, 6:0, 6:0, když ve čtvrté sadě ztratil jen tři míčky, a počtvrté v New Yorku postoupil do osmifinále. O celkově čtvrté grandslamové čtvrtfinále a vyrovnání maxima na majorech si 25letý Australan zahraje s krajanem Jordanem Thompsonem (H2H 4:1).

04:31 – Světová jednička Iga Šwiateková na US Open porazila 6:4, 6:2 Anastasii Pavljučenkovovou a bez ztráty setu postoupila čtvrtý rok po sobě do osmifinále. V něm se polská šampionka z roku 2022 utká s další Ruskou Ljudmilou Samsonovovou (H2H 3:0).

04:25Jakub Menšík skončil na US Open stejně jako loni při svém grandslamovém debutu ve třetím kole a maximum na majorech nepřekonal. Zatímco v předchozím duelu proti Tristanu Schoolkateovi utekl ze dvou mečbolů, den před oslavou 19. narozenin v souboji o postup do osmifinále nevyužil tři mečboly v řadě proti Portugalci Nunu Borgesovi a prohrál 7:6, 1:6, 6:3, 6:7, 0:6. Více informací najdete v článku

00:14Tommy Paul na US Open porazil 6:7, 6:3, 6:1, 7:6 kanadského mladíka Gabriella Dialla a obhájil loňské osmifinále. O premiérové čtvrtfinále na domácím grandslamu se sedmadvacetiletý Američan utká se světovou jedničkou Jannikem Sinnerem (H2H 1:2).