Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Siniaková se na kurt nedostane, program v Nanchangu narušil déšť

Kateřina Siniaková odehraje druhé kolo až v pátek.
Kateřina Siniaková odehraje druhé kolo až v pátek.AFP
Tenisová sezona je v plném proudu a na Livesport Zprávách se raketa do kouta za žádné situace neodkládá. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu stále sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světa tenisu. Co všechno se děje 19. října?
Moment dne ATP ze zápasu Alex de Minaur – Diego Schwartzman
Livesport
Moment dne WTA ze zápasu Jil Teichmannová – Emiliana Arangová
Livesport

22:38 – Český tým by na druhém ročníku United Cupu v Austrálii měly na přelomu roku táhnout aktuální žebříčkové jedničky Jiří Lehečka a Markéta Vondroušová. Podle dnes zveřejněné nominace výběr dále tvoří Vít Kopřiva, Sára Bejlek a deblisté Petr Nouza a Miriam Kolodziejová.

21:06Stefanos Tsitsipas vstoupil do halového klání ATP 250 v Antverpách očekávanou výhrou, s Nizozemcem Boticem Van de Zandschulpem si poradil po setech 7:5, 6:3. Ve čtvrtfinále nejvýše nasazený Řek čeká na vítěze duelu mezi Dominicem Thiemem a Yannikem Hanfmannem.

20:43Nikola Bartůňková při teprve druhém startu na turnaji WTA na svou premiérovou výhru nenavázala. Sedmnáctiletá Češka v hale v rumunské Kluži skončila ve druhém kole po více než tříhodinové bitvě na raketě domácí 73. hráčky světa Any Bogdanové, které podlehla 6:4, 6:7, 5:7.

Koncovka druhého setu a celého zápasu Any Bogdanové s Nikolou Bartůňkovou
Livesport

20:39Vít Kopřiva potvrzuje svou skvělou formu i na challengerech v Argentině. Čtvrtou výhru z pěti zápasů si připsal na antuce v Santa Fe, kde ve čtvrtfinále porazil 6:4, 6:3 domácího bývalého 33. hráče světa Federica Delbonise a svou skvělou bilanci po US Open vylepšil na 16:3. O čtvrté finále z posledních sedmi challengerů se šestadvacetiletý Čech utká s Italem Andreou Pellegrinem (h2h 0:1).

19:51 – "Od začátku se mi dařilo na servisu i returnu, se svým výkonem jsem tedy spokojený. Na konci prvního setu jsem hrál opravdu dobře, ve druhém jsem nevzdal žádný míček. Úroveň mé hry byla dobrá," pochvaloval si Tomáš Macháč po výhře nad Stanem Wawrinkou.

Rozhovor s Tomášem Macháčem po výhře nad Stanem Wawrinkou
Livesport

19:16Tomáš Macháč na halovém turnaji ve Stockholmu využil své druhé šance k cennému skalpu. Třiadvacetiletý Čech, který byl po nezdaru v kvalifikaci nasazen do hlavní soutěže jako náhradník místo nemocného Alejandra Davidoviche do druhého kola, porazil bez ztráty servisu 6:4, 6:1 trojnásobného grandslamového šampiona Stana Wawrinku ze Švýcarska a postupem do čtvrtfinále vyrovnal své maximum na okruhu ATP. O jeho překonání se utká se Srbem Laslem Djerem (h2h 0:0).

Sestřih zápasu Stan Wawrinka – Tomáš Macháč
Livesport

18:59Hugo Gaston na halové akci ATP 250 v Antverpách udolal po odvrácení tří mečbolů a téměř tříhodinové bitvě 5:7, 7:6, 7:6 (13:11) druhého nasazeného Jana-Lennarda Struffa a poprvé od loňského června postoupil do čtvrtfinále. O své teprve druhé semifinále a první mimo antuku si 23letý Francouz zahraje s dalším Němcem Maximilianem Martererem (h2h 0:2).

18:16Gaël Monfils na halovém turnaji ATP 250 ve Stockholmu porazil 6:4, 6:3 Rakušana Filipa Misolice a postoupil do čtvrtfinále. V něm se francouzský šampion z roku 2011 střetne s druhým nasazeným krajanem Adrianem Mannarinem (h2h 4:2), s nímž mimo trávě ještě neprohrál.

15:10Barbora Palicová už šest měsíců čeká na svou teprve čtvrtou letošní vítěznou sérii a trápení neukončila ani na podniku W100 v britském Shrewsbury. Devatenáctiletá Češka prohrála ve druhém kole 3:6, 0:6 s nasazenou trojkou Olivií Gadeckou.

14:20Clara Burelová asi na utkání druhého kola v Monastiru jen tak nezapomene. Bývalá juniorská světová jednička ho totiž celkem čtyřikrát nedopodávala, ve druhé sadě zahodila náskok 5:3 a v rozhodující 5:0. Eriku Andrejevovou nakonec přetlačila 6:0, 5:7, 7:6 po využití až 11. mečbolu. Ve čtvrtfinále narazí na Lucreziu Stefaniniovou.

Setboly a mečbol ze zápasu Clara Burelová – Erika Andrejevová.
Livesport

13:50Adam Pavlásek s Arielem Beharem navázali v Antverpách na skalp nasazených jedniček a už na třetím turnaji v řadě postoupili do semifinále. Česko-uruguayský tandem si poradil 7:6, 6:4 s americkým duem Evan King, Reese Stalder a bude usilovat o čtvrté společné finále, první na nejvyšším okruhu.

13:19Taylor Fritz zakončil obhajobu loňského prvenství v Tokiu už ve druhém kole a po skončení turnaje se na postupové příčky pro letošní ročník Turnaje mistrů nedostane. Nejvýše nasazený nedotáhl vedení 5:2 v rozhodující sadě a podlehl 6:0, 4:6, 6:7 domácímu outsiderovi Šintarovi Močizukimu. Člen až třetí stovky žebříčku sbírá v domácí metropoli své vůbec první výhry v hlavních soutěžích na nejvyšším okruhu a ve čtvrtfinále se utká s Alexejem Popyrinem.

Setboly a mečbol ze zápasu Taylor Fritz – Šintaro Močizuki.
Livesport

09:56 – Čtvrteční program v čínském Nanchangu se neuskuteční podle plánu. Kvůli dešti byla všechna utkání druhého kola dvouhry včetně souboje Kateřiny Siniakové s Varvarou Gračovovou odložena na pátek. Hrají se pouze čtyřhry, které pořadatelé přesunuli do haly.

09:05Dominik Palán skončil na posledním turnaji svého asijského turné ve druhém kole. Na challengeru v čínském Shenzhenu podlehl v deštěm přerušeném duelu 3:6, 6:3, 2:6 s australským reprezentantem Li Tu a nevybojoval své teprve druhé čtvrtfinále.

08:56Alex de Minaur na podniku ATP 500 v Tokiu přehrál 6:0, 7:5 Argentince Diega Schwartzmana a postoupil do čtvrtfinále. V něm se čtvrtý nasazený Australan usilující o start na Turnaji mistrů utká s Aslanem Karacevem, nebo Zhizhen Zhangem.

Sestřih zápasu Alex de Minaur – Diego Schwartzman.
Livesport

07:00 – Alexei Popyrin ve druhém kole v Tokiu prohrával s Cristianem Garínem 4:6 a 2:4, pak ale soupeři poprvé sebral servis, o své podání již nepřišel a po téměř třech hodinách zvítězil 4:6, 7:6, 6:2. Ve svém prvním čtvrtfinále na turnajích ATP 500 vyzve nejvýše nasazeného Američana Taylora Fritze, nebo domácí bývalou juniorskou světovou jedničku Šintara Močizukiho.