Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Pegulaová prohrála 10 her v řadě, přesto v Charlestonu postoupila

Jessica Pegulaová si zahraje doma v Charlestonu čtvrtfinále.
Jessica Pegulaová si zahraje doma v Charlestonu čtvrtfinále.@CharlestonOpen
Tenisová sezona už je v plném proudu a na Livesport Zprávách se raketa do kouta za žádné situace neodkládá. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu stále sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světa tenisu. Co všechno se dělo a děje 7. dubna?
Moment dne ATP předvedli Ruud a Báez
Livesport CZ
Moment dne WTA z utkání Mariaové s Brancacciovou
Livesport CZ

23:48 – "Samozřejmě jsem viděla, že většina diváků fandila Madison. Ale myslím, že z té atmosféry jsme těžily obě. Děkuji všem za podporu a za to, že jste se na nás přišli podívat. Charleston je jako můj druhý domov, tohle místo vyzařuje zvláštní energii," vyprávěla po triumfu nad Keysovou Kasatkinová.

Pozápasový ohlas Kasatkinové
Livesport CZ

23:40 – Darja Kasatkinová na antuce v Charlestonu zdolala v souboji bývalých šampionek 6:7, 6:4, 6:2 domácí Madison Keysovou, s níž si poradila teprve podruhé z deseti pokusů. V semifinále se vítězka z roku 2017 utká s Jabeurovou.

Sestřih zápasu Keysová – Kasatkinová
Livesport CZ

23:31 – Tomáš Macháč a další tenisté v Houstonu druhý den po sobě marně čekali na své zápasy 2. kola. Pořadatelé už během odpoledne texaského času rozhodli, že dva rozehrané duely a zbylých šest osmifinálových utkání odloží kvůli dešti na sobotu, kdy se má počasí umoudřit a měla by se stihnout odehrát i následná čtvrtfinále.

22:06 – "Zejména druhý set byl z mé strany na skvělé úrovni, udělal mi radost. Sebastian je těžký soupeř a skóre může někdy trochu lhát, 6:3 a 6:0 nemusí odrážet, co se na kurtu dělo," řekl po vítězném čtvrtfinále Ruud.

Pozápasový ohlas Ruuda
Livesport CZ

21:19 – Nor Casper Ruud na antukovém klání ATP 250 v Estorilu smetl 6:3, 6:0 argentinského obhájce titulu Sebastiána Báeze a poprvé v sezoně vyhrál dva zápasy po sobě. O finále se světová pětka utká s Francouzem Quentinem Halysem.

Sestřih zápasu Ruud – Báez
Livesport CZ

21:10 – Laura Pigossiová na antuce v kolumbijské Bogotě podlehla v boji o své druhé semifinále na okruhu WTA 4:6, 2:6 Francesce Jonesové a neobhájí loňské finále. Britka, jež poprvé na turnaji WTA vyhrála tři zápasy po sobě, si o své největší finále zahraje s obhájkyní titulu Němkou Mariaovou.

20:34 – "Velký dík patří mému týmu. Vždy mi pomáhá, abych si vedla skvěle, tlačí mě k lepším výkonům," prohlásila po postupu do semifinále Jabeurová. 

Pozápasový ohlas Jabeurové
Livesport CZ

20:07 – Světová pětka Ons Jabeurová měla cestu do semifinále turnaje Charlestonu usnadněnou, soupeřka Anna Kalinská totiž zápas za stavu 6:0, 4:1 pro Tunisanku skrečovala.

Sestřih zápasu Kalinská – Jabeurová
Livesport CZ

19:04 – Druhá nasazená Tatjana Mariaová na antukovém turnaji WTA 250 v Bogotě dál bez potíží zvládá premiéru v roli obhájkyně titulu. V pátek přehrála 6:3, 6:2 Italku Nuriu Brancacciovou a bez ztráty setu postoupila do semifinále.

17:16 – Srb Miomir Kecmanovič na antuce v Estorilu porazil 7:5, 6:2 španělského antukáře Bernabého Zapatu a postoupil do semifinále. V boji o druhé letošní a celkově čtvrté finále vyzve Cecchinata.

17:02 – Roberto Carballés na antuce v Marrákeši porazil 6:3, 2:6, 6:2 čtvrtého nasazeného Nizozemce Tallona Griekspoora, oplatil mu dvě porážky z finálových duelů na challengerech a počtvrté v kariéře postoupil do semifinále turnaje ATP. O druhé finále si s Evansem.

15:23 – Marco Cecchinato si v Estorilu vyšlápl 7:5, 7:6 na nasazenou trojku Alejandra Davidoviche a navázal na skalpy bývalých hráčů TOP 10 Diega Schwartzmana a Fabia Fogniniho.

14:51 – Daniel Evans přijel do Marrákeše se sérií šesti proher, přesto si v Maroku zahrál své první letošní čtvrtfinále a porazil v něm 6:3, 7:5 debutanta v této fázi turnajů ATP a kvalifikanta Andreu Vavassoriho. Britský tenista bude usilovat o své první finále na nejvyšším okruhu mimo betony.

10:21 – Kateřina Siniaková kvůli zranění ruky nezasáhne do kvalifikace Poháru Billie Jean Kingové. Pro zápas s tenistkami Ukrajiny ji nahradila teprve sedmnáctiletá Sára Bejlek.

8:15 – Deštivé počasí trápí pořadatele antukového turnaje ATP 250 v Houstonu. Po čtyřech dnech stále chybí dohrát jeden zápas 1. kola, ve 2. kole jsou rozehrány pouze dva duely. Na svůj souboj o premiérové čtvrtfinále druhý den po sobě marně čekal Tomáš Macháč

7:54 – Belinda Bencicová v Charlestonu zdolala 4:6, 7:5, 6:2 domácí Shelby Rogersovou, vzájemnou bilanci upravila na 6:1 a dál může pomýšlet na premiérové obhájení titulu. Ve čtvrtfinále se Švýcarka utká v repríze loňského semifinále s Alexandrovovou, které může oplatit dva týdny staré vyřazení z Miami.

6:51 – "Upřímně řečeno nemám tušení, co se tu stalo. V jednu chvíli jsem se chystala rozbít všechny své rakety, a další věc, kterou si pamatuji, je, že jsem tady," usmívala se na kurtu Pegulaová.

Pozápasový ohlas Pegulaové
Livesport CZ

6:09 – Světová trojka Jessica Pegulaová i na šestém letošním turnaji porazila minimálně dvě soupeřky. Ve čtvrtek na domácí antuce v Charlestonu zdolala 7:5, 4:6, 6:4 Rumunku Irinu Beguovou, přestože od stavu 7:5 a 4:0 ztratila 10 gamů v řadě a ve třetím setu prohrávala 0:4.

Sestřih zápasu Pegulaová – Beguová
Livesport CZ