Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Muhammadová s Routliffeovou a Pavič s Arévalem ovládli čtyřhru v Cincinnati

Muhammadová s Routliffeovou získaly trofej v Cincinnati
Muhammadová s Routliffeovou získaly trofej v CincinnatiProfimedia
Tenisová sezona je v plném proudu a tempo s ní můžete držet na Livesport Zprávách. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světových kurtů. Co všechno se děje 19. srpna?

Hlavní události

20:14Marcelo Arévalo s Matem Pavičem si poradili ve finále v Cincinnati 6:2, 6:4 s domácí dvojicí Mackenzie McDonald, Alex Michelsen a získali čtvrtý společný titul. Zatímco reprezentant Salvadoru slavil teprve druhou trofej z Masters a celkově třináctkou, pro Chorvata Paviče se jedná o už 39. deblový titul a šestý z prestižních tisícovek.

Sestřih utkání Tiafoe – Rune

Frances Tiafoe v semifinále Cincinnati porazil Holgera Runeho 4:6, 6:1, 7:6, přestože v rozhodujícím setu prohrával 2:5 a postoupil do premiérového finále na Masters. Američan, který letos prožíval velmi nepovedenou sezonu, se vrátí do TOP 20 žebříčku.

Tiafoe udolal po odvrácených mečbolech Runeho.
Livesport

Sestřih utkání Sinner – Zverev

Jannik Sinner v semifinále na Masters v Cincinnati porazil neoblíbeného Alexandera Zvereva a postoupil do prvního zdejšího finále. Ital zvítězil po tříhodinové bitvě 7:6, 5:7, 7:6 a vzájemnou bilanci snížil na 2:4. Aktuálně první hráč světa postoupil do svého pátého finále na tisícovkách, pokaždé na tvrdém povrchu.

Sinner vyhrál v semifinále bitvu se Zverevem.
Livesport

08:10 – Čtyřhru žen v Cincinnati ovládly domácí Asia Muhammadová a Erin Routliffeová z Nového Zélandu. Třetí nasazená dvojice ve finále porazila duo Leylah Fernandezovou a Julii Putincevovou 3:6, 6:1, 10:4 a druhý letošní společný turnaj proměnily v titul.

Další zprávy

22:44 Diego Schwartzman ukončí v příštím roce po domácím únorovém podniku v Buenos Aires kariéru a v těchto dnech absolvuje své poslední US Open. Do závěrečného grandslamu sezony vstoupil výhrou 7:5, 6:3 nad Andreou Pellegrinim v prvním kole kvalifikace. Bývalý osmý hráč světa vyzve v dalším zápase nasazenou jedničku a krajana Thiaga Agustína Tiranteho (H2H 0:0).

22:23Aryna Sabalenková ovládla bez ztráty jediného setu prestižní tisícovku v Cincinnati a získala svůj 15. kariérní titul a první od úspěšné lednové obhajoby na Australian Open. Běloruska ve finálovém souboji členek TOP 10 žebříčku přehrála 6:3, 7:5 Jessicu Pegulaovou, která mohla jako první po 51 letech vyhrát v rámci jedné sezony kanadský podnik WTA 1000 a také Western & Southern Open. Více informací najdete v článku.

21:46Anna Karolína Schmiedlová si na nedávné olympiádě v Paříži senzačně zahrála o bronzovou medaili, ale přípravu na US Open odstartovala a zároveň zakončila porážkou v prvním kole na menší akci v Clevelandu. Slovenka neudržela náskok setu a brejku a prohrála 6:3, 3:6, 2:6 s Clarou Tausonovou, která přerušila sérii sedmi porážek a o čtvrtfinále si zahraje s nasazenou pětkou Anastasií Potapovovou (H2H 0:0).

16:02Frances Tiafoe a Alejandro Tabilo byli nominováni do světového výběru a zkompletovali obsazení letošního ročníku Laver Cupu, který je na programu od 20. do 22. září v německém Berlíně. Přidali se tak k Alexovi de Minaurovi, Taylorovi Fritzovi, Benovi Sheltonovi a Tommymu Paulovi. Evropský tým tvoří Carlos Alcaraz, Rafael Nadal, Alexander Zverev, Daniil Medveděv, Casper Ruud a Stefanos Tsitsipas.