Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Miami má po 32 letech domácí vítězky, debl ovládly Gauffová a Pegulaová

Jessica Pegulaová a Coco Gauffová získaly pátý společný titul.
Jessica Pegulaová a Coco Gauffová získaly pátý společný titul.@WTA
Tenisová sezona už je v plném proudu a na Livesport Zprávách se raketa do kouta za žádné situace neodkládá. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu stále sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světa tenisu. Co všechno se dělo a děje 3. dubna?
Moment dne WTA ze zápasu Galfiová –⁠ Beguová
Livesport CZ
O moment dne ATP se postarali Schwartzman a Cecchinato
Livesport CZ

23:49 – Julia Putincevová na turnaji v Charlestonu porazila v bezmála tříhodinové bitvě Elinu Svitolinovou 6:7, 6:2, 6:4 a v dalším kole vyzve Jekatěrinu Alexandrovovou.

Sestřih zápasu Svitolinová –⁠ Putincevová
Livesport CZ

22:11 – Ital Fabio Fognini na antuce v Estorilu smetl 6:2, 6:1 Alessandra Giannessiho, s nímž neztratil set ani ve třetím vzájemném souboji, a v letošním devátém zápase zaznamenal teprve druhou výhru. O čtvrtfinále si zahraje s dalším krajanem Cecchinatem.

21:04 – Eugenie Bouchardová na antukovém klání WTA 250 v kolumbijské Bogotě porazila ve svém prvním zápase od Australian Open 6:3, 6:2 Švýcarku Ylenu In-Albonovou, která prohrála už 12 setů v řadě, a poprvé od loňského října vyhrála zápas v hlavní soutěži. O čtvrtfinále si kanadská finalistka Wimbledonu 2014 zahraje se čtvrtou nasazenou Kamillou Rachimovovou.

20:48 – Španělka Garbiňe Muguruzaová se rozhodla dopřát si delší herní pauzu a vynechá celou antukovou i travnatou část sezony. Dvojnásobná grandslamová šampionka, která se na turnajích neobjevuje už od února, to oznámila na Instagramu.

20:01 – Argentinec Diego Schwartzman končí na antukovém turnaji v Estorilu už v prvním kole, v němž nestačil na Itala Marka Cecchinata 3:6, 6:7. V šestém vzájemném utkání na něj nestačil teprve podruhé a od loňského US Open prohrál už 17 z 20 zápasů.

Sestřih zápasu Schwartzman –⁠ Cecchinato
Livesport CZ

19:14 – Ze zdravotních důvodů odstoupil Robin Söderling z postu daviscupového kapitána švédských tenistů. Bývalý čtvrtý hráč světa a dvojnásobný finalista Roland Garros funkci vykonával od prosince 2019. O jeho rezignaci informovala švédská tenisová asociace.

19:11 – Roman Jebavý a Adam Pavlásek na antuce v marockém Marrákeši porazili 6:3, 6:2 britský pár Daniel Evans, Jonny O'Mara a zahrají si o první společné semifinále na turnaji ATP.

19:06 – "Zápas byl spíš o mně, o tom, jak moc jsem ji nechala hrát. Myslím, že jsem byla ve druhém setu trochu pasivní. Začala jsem špatně, ale pak jsem to hodila za hlavu a začal pro mě nový zápas," vyprávěla po výhře nad Teichmannovou Fruhvirtová.

Pozápasový ohlas Fruhvirtové
Livesport CZ

18:32 – Sedmnáctiletá Linda Fruhvirtová začala turnaj v Charlestonu výhrou nad Jil Teichmannovou. Čtrnáctou nasazenou Švýcarku zdolala 6:2, 3:6, 6:2 a postoupila do druhého kola podniku WTA 500.

Sestřih zápasu Teichmannová – Fruhvirtová
Livesport CZ

18:28 – "Cítím se velmi dobře. Po takovém zápase jsem samozřejmě velmi šťastný. Bylo to opravdu těžké, všem děkuji za podporu," nechal se slyšet po zápase Gaston.

Pozápasový ohlas Huga Gastona
Livesport CZ

18:12 – Turnaj v Marrakéši nečekaně skončil už v prvním kole pro Jana-Lennarda Struffa. Německý tenista nestačil na Francouze Huga Gastona a po třísetové bitvě – 6:3, 4:6, 5:7 – se s marockým podnikem loučí.

Sestřih zápasu Gaston – Struff
Livesport CZ

18:03 Kaia Kanepiová překvapivě končí na turnaji v americké Charlestonu už v prvním kole. Estonská tenistka nezvládla roli favoritky a ve dvou setech podlehla na podniku kategorie WTA 500 domácí hráčce Madison Brengleové 3:6 a 4:6.

Sestřih zápasu Kanepiová – Brengleová
Livesport CZ

17:56 – "Před zápasem jsem věděl, že to bude velmi těsné, protože Albot je dobrý a zkušený hráč. Zároveň jsem rád, že jsem se sem vrátil. Cítím se tu příjemně," řekl po postupu Baéz.

Pozápasový ohlas Sebastiána Baeze
Livesport CZ

17:36 – Sebastián Báez z Argentiny si na úvod turnaje ATP 250 v Estorilu, kde loni slavil premiérový triumf, poradil s Moldavanem Raduem Albotem ve dvou setech 7:5, 7:6. V dalším kole se popasuje s krajanem Pedrem Cachinem.

Sestřih zápasu Albot – Báez
Livesport CZ

12:20 – Tomáš Macháč úspěšně vstoupil do antukového jara. Dvaadvacetiletý Čech hladce prošel dvoukolovou kvalifikací turnaje ATP 250 v texaském Houstonu, když ve finále bojů o hlavní soutěž přehrál 6:2, 6:4 domácího Brandona Holta, syna dvojnásobné šampionky US Open a bývalé světové jedničky Tracy Austinové.

6:32 – Coco Gauffová a Jessica Pegulaová na domácím podniku WTA 1000 v Miami slaví 5. společný triumf. Druhé nasazené Američanky ve finále porazily 7:6, 6:3 kanadsko-americkou dvojici Leylah Fernandezová a Taylor Townsendová a staly se prvními plně domácími vítězkami od roku 1991, kdy triumfovaly Joe Fernandezová a Zina Garrisonová.