Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Medveděv vyřadil Zvereva a je poprvé v Indian Wells ve čtvrtfinále

Daniil Medveděv je ve čtvrtfinále.
Daniil Medveděv je ve čtvrtfinále.Profimedia
Tenisová sezona už je v plném proudu a na Livesport Zprávách se raketa do kouta za žádné situace neodkládá. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu stále sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světa tenisu. Co všechno se dělo a děje 14. března?
Moment dne WTA z utkání Krejčíková – Sabalenková
Livesport
Moment dne ATP z utkání Rubljov – Norrie
Livesport

23:50Barbora Krejčíková prohrála v osmifinále v Indian Wells s Arynou Sabalenkovou 3:6, 6:2, 4:6. Světová dvojka české tenistce oplatila porážku z Dubaje.

Sestřih utkání Krejčíková – Sabalenková
Livesport

23:44 – "Tohle byl asi jeden z prvních případů v mém životě, kdy jsem si zatejpoval kotník. A co mě velmi překvapilo, bylo mnohem snažší běhat než chodit. Takže když jsem chodil, kulhal jsem," řekl vítěz Daniil Medveděv.

Pozápasový rozhovor s Daniilem Medveděvem
Livesport

23:33Cameron Norrie na Masters v Indian Wells, kde předloni slavil svůj nejcennější triumf, přehrál za 77 minut hry 6:2, 6:4 světovou sedmičku Andreje Rubljova, oplatil mu porážku z loňského US Open a vzájemnou bilanci vyrovnal na 2:2.

Sestřih utkání Rubljov – Norrie
Livesport

23:06 – "Dnes to bylo od nás obou utkání na skvělé úrovni. Vím, že jsem měla hodně brejkbolů, jsem vlastně sama zvědavá, kolik jich bylo. Je velmi těžké proti Karolíně hrát, je to jedna z nejlepších podavaček," řekla Maria Sakkariová po výhře nad Plíškovou.

Pozápasový rozhovor se Sakkariovou
Livesport

22:34Daniil Medveděv na svém neoblíbeném Masters 1000 v Indian Wells zdolal po třech a čtvrt hodinách boje 6:7, 7:6, 7:5 Němce Alexandera Zvereva a poprvé v Kalifornii postoupil do čtvrtfinále.

Sestřih utkání Medveděv – Zverev
Livesport

21:57 – Tenistka Karolína Plíšková souboj o postup do čtvrtfinále turnaje v Indian Wells nezvládla. V 4. kole podlehla Marii Sakkariové z Řecka 4:6, 7:5, 3:6.

Sestřih utkání Sakkariová – Plíšková
Livesport

21:27Coco Gauffová v Indian Wells s potížemi potvrdila roli favoritky proti Rebecce Petersonové. Čerstvě devatenáctiletá Američanka zvítězila 6:3, 1:6, 6:4, přestože ve třetím setu prohrávala 2:4 a za stavu 4:4 musela odvracet tři brejkboly.

20:34Alejandro Davidovich Fokina v Indian Wells porazil 6:3 6:4 chilského kvalifikanta Cristiana Garína a potřetí v kariéře a poprvé na tvrdém povrchu postoupil do čtvrtfinále turnaje Masters 1000.

14:50Brenda Fruhvirtová si díky divoké kartě od pořadatelů stejně jako loni její o dva roky starší sestra Linda zahraje hlavní soutěž prestižního podniku ve floridském Miami. Talentovaná teenagerka, která na začátku dubna oslaví 16. narozeniny, se na nejvyšším okruhu představí už počtvrté v kariéře a poprvé na akcích série WTA 1000. Více informací najdete v článku.

07:10Carlos Alcaraz si na Masters 1000 v Indian Wells poradil 7:6, 6:3 s Nizozemcem Tallonem Grekspoorem a ve 132. zápase kariéry si připsal již 100. vítězství. Rychleji na tuto metu dosáhl z bývalých světových jedniček pouze John McEnroe, jenž potřeboval o jedno utkání méně. V osmifinále si Španěl usilující o návrat do čela světového žebříčku zahraje s Britem Draperem. Více informací najdete v článku.

Sestřih zápasu Alcaraz – Griekspoor
Livesport

07:05 – Světová jednička Iga Šwiateková v Indian Wells v souboji bývalých šampionek a grandslamových vítězek porazila 6:3, 7:6 Kanaďanku Biancu Andreescuovou a postoupila do osmifinále. V něm se polská obhájkyně titulu střetne s další bývalou vítězkou US Open Raducanuovou.

06:40 – Mezi šestnáctku nejlepších na turnaji WTA 1000 v Indian Wells postoupilo pět českých tenistek. Početnou legii v osmifinále doplnila Markéta Vondroušová, jež porazila 7:6, 6:4 světovou čtyřku Ons Jabeurovou z Tuniska a vyhrála s ní i druhý letošní souboj. O čtvrtfinále si zahraje s krajankou Muchovou. Více informací najdete v článku.

06:30Andy Murray v Indian Wells podlehl v britském souboji generací 6:7, 2:6 Jacku Draperovi a poprvé od 3. ledna a sérii deseti zápasů neuhrál ani set. Draper si o své druhé čtvrtfinále na turnajích Masters 1000 může zahrát s Alcarazem.

06:00 – Světová pětka Taylor Fritz ve třetím kole domácího Masters v Indian Wells smetl 6:1, 6:2 argentinského antukáře Sebastiána Báeze, vyhrál 9 z 10 posledních zápasů a pokračuje v obhajobě svého nejcennějšího titulu. V osmifinále se Američan utká s Maďarem Fucsovicsem.

02:30 – Švýcar Stan Wawrinka na Masters 1000 v Indian Wells zdolal v souboji generací 6:2, 6:7, 7:5 světovou desítku Dána Holgera Runeho, přestože za stavu 6:2 a 5:3 nevyužil mečbol, a oplatil mu porážku z loňského Masters v Paříži, kde neproměnil tři mečboly. V osmifinále se finalista z roku 2017 utká znovu po měsíci s Italem Sinnerem.

Sestřih zápasu Wawrinka – Rune.
Livesport

02:30 – "Zápas jsem měl pod kontrolou, hrál jsem dobře. Nakonec jsem se dostal pod velký tlak, měl jsem zápas ukončit daleko dřív. Začal jsem být nervózní a trochu váhat. Úplně jsem ztratil linii své hry a on se vrátil do zápasu. Pro mě bylo důležité zvládnout to na konci psychicky, protože jsem hrál dobře," prohlásil v pozápasovém rozhovoru Wawrinka.

Pozápasový rozhovor Wawrinky.
Livesport