Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Kvitová antukovou sezonu ve Stuttgartu nezahájí, trápí ji pravá noha

Petra Kvitová se odhlásila z turnaje ve Stuttgartu.
Petra Kvitová se odhlásila z turnaje ve Stuttgartu.WTA
Tenisová sezona už je v plném proudu a na Livesport Zprávách se raketa do kouta za žádné situace neodkládá. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu stále sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světa tenisu. Co všechno se dělo a děje 17. dubna?

20:11 – Jozef Kovalík na antukovém turnaji ATP 500 v Barceloně udolal po bezmála tříhodinovém boji 7:5, 2:6, 7:5 domácího Pedra Martíneze a postoupil do 2. kola. V něm slovenský tenista vyzve nasazenou čtrnáctku Denise Shapovalova z Kanady.

19:02 – Španěl Pablo Andújar má za sebou další turnaj své rozlučkové sezony. Na domácím antukovém podniku ATP 500 v Barceloně, kde si před osmi lety zahrál své největší finále, bývalý 329. hráč světa podlehl v prvním kole 2:6, 5:7 Argentinci Tomási Martínu Etcheverrymu a v devátém letošním zápase utrpěl osmou porážku.

18:53 – "Není překvapením, že diváci zpočátku fandili Stanovi, protože je legendou tohoto sportu. Jsem velmi šťastný, že jsem tento zápas vyhrál," prohlásil na kurtu po skalpu Warinky Van Assche.

Pozápasový ohlas Van Asscheho
Livesport CZ

18:40 – Alex Molčan v prvním kole antukového turnaje ATP 250 v Banja Luce zdolal 3:6, 7:5, 6:1 Japonce Tara Daniela, přestože prohrával 3:6 a 0:3. O čtvrtfinále si slovenský tenista zahraje s Australanem Popyrinem.

16:51 – Iga Šwiateková zahájí obhajobu loňského triumfu ve Stuttgartu proti Qinwen Zheng. S Číňankou, která si poradila dvakrát 6:4 s lucky loserem Alyciou Parksovou, vyhrála oba předchozí souboje ve třech setech.

Sestřih zápasu Zheng – Parksová
Livesport CZ

16:31 – Veterán Stan Wawrinka začal na antuce v Banja Luce suverénně, jenže náskok setu nedotáhl, v rozhodujícím dějství přišel o výhodu brejku a souboj generací s osmnáctiletým Lucou Van Asschem prohrál 6:1, 6:7, 4:6. Se světovou jedničkou Novakem Djokovičem si tak zahraje francouzský teenager.

Sestřih zápasu Van Assche – Wawrinka
Livesport CZ

15:07 – "Začal jsem velmi dobře, on evidentně ne. Tvrdě jsem trefoval míče do rohů, takže se musel hodně hýbat. Neměl ani moc prvních podání a potom to začíná být složité," shrnul výkon svůj i Alexandra Bublika Ruusuvuori.

Pozápasový ohlas Ruusuvuoriho
Livesport CZ

14:12 – Fin Emil Ruusuvuori si na úvod turnaje v Barceloně poradil s Alexandrem Bublikem z Kazachstánu 6:0, 6:3 a ve druhém kole poměří síly s Američanem Francesem Tiafoem.

Sestřih zápasu Bublik – Ruusuvuori
Livesport CZ

13:51 – Roberto Carballés na začátku antukového jara senzačně ovládl Marrákeš a získal svůj druhý titul z turnajů ATP, ovšem v Mnichově skončil hned v prvním kole a vítěznou sérii neprodloužil. Nasazený španělský antukář v něm nestačil 1:6, 7:5, 2:6 na Marcose Girona.

6:36 – Po nedávném triumfu na tvrdém povrchu v Miami měla tenistka Petra Kvitová zahájit antukovou sezonu ve Stuttgartu, ale na poslední chvíli se odhlásila. Desátá hráčka světového žebříčku jako důvod uvedla problémy s pravou nohou. Informovala o tom tenisová asociace WTA na webu.

6:12 – Andrej Rubljov oslavil svůj nejcennější triumf. V Monte Carlu ovládl antukové Masters 1000 po finálové výhře 5:7, 6:2, 7:5 nad dánským teenagerem Holgerem Runem. Celkově 19. finále proměnil v 13. titul a díky otisku ruky se nesmazatelně zapsal do historie monackého podniku.

6:00 – Čeští tenisté v kvalifikaci antukového turnaje ATP 250 v Mnichově neuspěli. Poslední krok do hlavní soutěže neudělal ani Zdeněk Kolář, který prohrál snadno 2:6, 2:6 s italským mladíkem Flaviem Cobollim.