Tennis Tracker: Kučmová je v Doksech ve svém největším semifinále, postoupila i Valentová

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Kučmová je v Doksech ve svém největším semifinále, postoupila i Valentová

Aneta Kučmová je v Doksech v semifinále.
Aneta Kučmová je v Doksech v semifinále.Profimedia
Tenisová sezona je v plném proudu a tempo s ní můžete držet na Livesport Zprávách. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světových kurtů. Co všechno se děje 28. června?

Hlavní události

Sestřih utkání Fritz –  Vukič

Taylor Fritz si ve svém oblíbeném Eastbourne zahraje už o třetí titul. Dvojnásobný šampion potvrdil v semifinále roli favorita proti lucky loserovi Aleksandarovi Vukičovi, kterého přehrál 7:6, 7:6.

Fritz porazil Vukiče a postoupil do finále v Eastbourne.
Livesport

19:31 – Sebastian Ofner na Mallorce proměnil své první semifinále na trávě v premiérové finále na okruhu ATP. Rakušan přehrál 6:4, 7:5 britského kvalifikanta Paula Jubba, kterému se nepovedlo navázat na skalp nasazené jedničky Bena Sheltona.

19:15 – Max Purcell si ve svém druhé kariérním semifinále na okruhu ATP zajistil postup do premiérového souboje o titul. Australan dokráčel z kvalifikace až do finále na travnatém turnaji v Eastbourne, kde hrál i své jediné předchozí semifinále v roce 2021. V tom letošním přehrál domácí divokou kartu Billyho Harrise 6:4, 4:6, 6:4.

Sestřih utkání Tabilo – Monfils

Alejandro Tabilo na turnaji ATP 250 na Mallorce otočil souboj s Gaëlem Monfilsem a po výhře 2:6, 6:2, 7:6 si zahraje třetí letošní finále, poprvé zabojuje o titul na trávě. Šampion lednové dvěstěpadesátky v Aucklandu tak zkompletoval finále na všech površích. 

Tabilo přehrál Monfilse ve třech setech.
Livesport

16:47Darja Kasatkinová si znovu po roce zahraje finále na turnaji WTA 500 v Eastbourne. Ruska v semifinále otočila souboj s finalistku French Open a sedmou hráčku světa Jasmine Paoliniovou a zvítězila 3:6, 7:5, 6:3. Šestá nasazená se v boji o titul utká proti Kanaďance Leylah Fernandezové.

14:20 Madison Keysová zakončila obhajobu loňského triumfu na pětistovce v Eastbourne po semifinálové porážce 3:6, 6:3, 3:6 s Leylah Fernandezovou, která neměla ještě před osmi dny na kontě ani jedno čtvrtfinále na travnatých dvorcích. Kanaďanka se pokusí v sobotu vylepšit svou finálovou bilanci 3:2, ve svém prvním letošním finále vyzve Darju Kasatkinovou, či Jasmine Paoliniovou.

Další zprávy

20:15 Donna Vekičová v Bad Homburgu postoupila do prvního letošního finále. Chorvatka v den svých narozenin v semifinále přehrála 6:0, 7:6 kvalifikantku Viktoriju Tomovou a zahraje si 13. finále, ve kterých má hrozivou bilanci 4:8.

16:39Emma Navarrová podlehla v semifinále turnaje v Bad Homburgu Dianě Šnajderové. Ruska porazila nasazenou trojku po dvou a půl hodinách boje 7:5, 2:6, 6:3 a zahraje si o premiérovou trofej na podniku WTA 500. 47. hráčka žebříčku poprvé v tomto týdnu musela do tří setů a postupem do finále si zajistila posun do TOP 40 žebříčku.

13:09Tereza Valentová nedala na domácí akci W75 ve Starých Splavech šanci ani Kristině Dmitrukové a po hladké výhře 6:3, 6:2 prošla do semifinále. O své šesté letošní a zároveň kariérní finále na profesionálních turnajích bude 17letá Češka bojovat proti Victorii Jiménezové Kasintsevové, nebo Su-Jeong Jang.

12:00 – Aneta Kučmová odehrála na podniku W75 ve Starých Splavech své největší čtvrtfinále a porazila v něm 6:4, 6:3 favorizovanou Nizozemku Anouk Koevermansovou. V semifinále se utká s Guiomar Maristanyovou, nebo Majou Chwaliňskou.