Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Djokovič a Sinner se na úvod US Open pokusí prodloužit série favoritů

Djokovič se připravuje na obhajobu triumfu na US Open.
Djokovič se připravuje na obhajobu triumfu na US Open.Getty Images via AFP / Profimedia
Tenisová sezona je v plném proudu a tempo s ní můžete držet na Livesport Zprávách. Výsledky, novinky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světových kurtů. Co všechno se děje v neděli 25. srpna?

Hlavní události

06:20Novak Djokovič vykročí za obhajobou titulu na US Open proti moldavskému kvalifikantovi Radu Albotovi. Od založení žebříčku ATP dosud pouze Jihoafričan Wayne Arthurs porazil na newyorském grandslamu jako kvalifikant soupeře z TOP 3 (v roce 2000 vyřadil Gustava Kuertena).

06:13 – Když naposledy na US Open zaváhal nejvýše nasazený hráč mužské dvouhry hned v prvním kole, psal se rok 1990. Tehdy Stefan Edberg překvapivě nestačil na Alexandera Volkova. Letos je nasazenou jedničkou Ital Jannik Sinner, který se po dopingové kauze pokusí potvrdit roli favorita proti domácímu Mackenzimu McDonaldovi.

05:17Lorenzo Sonego v americkém Winston Salemu ovládl generálku na US Open. Ve svém 6. finále a prvním po dvou letech devětadvacetiletý Ital smetl 6:0, 6:3 domácího Alexe Michelsena a bez ztráty setu si došel pro 4. titul, první z outdoorového hardu.

Sestřih zápasu

Lorenzo Sonego ve finále smetl Alexe Michelsena
Livesport
Rozhovor s Lorenzem Sonegem
Livesport

Další zprávy

15:06Linda Ševčíková si měsíc po premiérovém semifinále zahrála poprvé ve finále turnaje ITF a v polském Krakově ho proměnila v první triumf. Ve finálovém duelu 26letá Češka udolala po více než třech hodinách boje 6:3, 2:6, 6:4 krajanku Karolínu Vlčkovou.

14:58Michael Vrbenský na turnaji ITF M25 v polské Poznani třetí letošní a celkově 12. titul nezískal. Ve finále 24letý Čech nestačil na domácího Daniela Michalského, kterému podlehl po více než tříhodinovém boji 7:5, 4:6, 4:6.

05:57Linda Nosková na třetí pokus uspěla ve finále turnaje WTA a slaví premiérový triumf. Česká teenagerka dva dny před startem US Open ovládla bez ztráty setu podnik WTA 500 v mexickém Monterrey a zajistila si debut v TOP 25. V boji o titul porazila 7:6, 6:4 senzační čtvrtfinalistku Wimbledonu Lulu Sunovou z Nového Zélandu a oplatila jí týden starou porážku ze Cincinnati.