Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Čorič si připsal pátou porážku v řadě, tentokrát nestačil na Djereho

Čorič prohrál více než tříhodinovou bitvu s Laslem Djerem.
Čorič prohrál více než tříhodinovou bitvu s Laslem Djerem.Profimedia
Tenisová sezona už je v plném proudu a na Livesport Zprávách se raketa do kouta za žádné situace neodkládá. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu stále sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světa tenisu. Co všechno se dělo a děje 19. dubna?
Moment dne ATP z utkání Cachin – Tsitsipas.
Livesport
Moment dne WTA z utkání Niemeierová – Rybakinová.
Livesport

20:35Barbora Krejčíková potřetí za sebou nestačila na dvojku Arynu Sabalenkovou a po prohře 2:6, 3:6 vypadla na antuce ve Stuttgartu ve 2. kole.

Sestřih utkání Krejčíková – Sabalenková.
Livesport

20:26Jiří Lehečka vstoupil do antukového turnaje v Banja Luce výhrou 6:4, 6:3 nad Gaëlem Monfilsem. Ve druhém kole jej čeká Moldavan Radu Albot, s nímž se dosud na okruhu ATP neutkal. V Čechův prospěch mluví rozdíl více než 70 míst ve světovém žebříčku.

Sestřih utkání Monfils – Lehečka.
Livesport

18:50 Novak Djokovič se ve svém úvodním vystoupení na antukovém turnaji ATP 250 v Banja Luce nadřel na vítězství nad 18letým Francouzem Lucou Van Asschem. První hráč světa zdolal vítěze předloňské juniorky Roland Garros 6:7, 6:3, 6:2 a postoupil do čtvrtfinále.

Sestřih zápasu Djokovič – Van Assche.
Livesport

17:30 – Druhý nasazený Stefanos Tsitsipas úspěšně vstoupil do antukového turnaje ATP 500 v Barceloně. Řecký finalista z let 2018 a 2021 si poradil 6:4, 6:2 s Argentincem Pedrem Cachínem, kterému nenabídl ani jeden brejkbol, a postoupil do osmifinále. V něm na něj čeká Kanaďan Shapovalov.

Sestřih zápasu Tsitsipas – Cachín.
Livesport

17:00Jesika Malečková na antukovém turnaji ITF W100 v portugalském Oeiras udolala po více než třech hodinách boje 6:4, 5:7, 7:5 bývalou světovou desítku Kristinu Mladenovicovou z Francie a navázala na dvě výhry z kvalifikace. O čtvrtfinále si 28letá Češka zahraje s třetí nasazenou Egypťankou Majar Šarífovou, nebo Američankou Muhammadovou. Více informací najdete v článku.

16:50Karen Chačanov po sérii dvou nezdarů (2019 a 2021) zvládl vstup do antukového turnaje ATP 500 v Barceloně. Jedenáctý hráč světa na úvod letošního ročníku porazil 6:4, 6:4 Chilana Nicolase Jarryho.

16:30 – Dvě hodiny a 47 minut trvalo Coco Gauffové než zdolala Veroniku Kudermetěvovou 6:2, 4:6, 7:6 a postoupila do dalšího kola turnaje ve Stuttgartu. Američanka se na kurtu zdržela i díky šesti dvojchybám.

Přehled zápasu Gauffová – Kudermetěvová.
Livesport

14:55 Borna Čorič loni senzačně ovládl Masters v Cincinnati, ale po zisku své nejcennější trofeje se trápí. V Banja Luce prohrál 4:6, 7:6(1), 4:6 více než tříhodinovou bitvu s Laslem Djerem a připsal si už pátý nezdar v řadě.

14:30Jannik Sinner ztratil ve svém úvodním zápase v Barceloně celkem třikrát servis, přesto si poradil s trápícím se Diegem Schwartzmanem snadno 6:2, 6:4 a postoupil do osmifinále. V něm se italský mladík, který zvládl vstup i do svého osmého letošního turnaje, utká s Jošihitem Nišiokou.

Sestřih zápasu Schwartzman – Sinner.
Livesport

14:30 – "Myslím, že jsem začal velmi dobře, hlavně na returnu. Snažil jsem se zůstal poměrně agresivní. Udělal jsem pár nevynucených chyb, ale musím připomenout, že je to pro mě první kolo. Snažil jsem se zůstat v klidu a co nejlépe zvládnout důležité momenty," prohlásil v pozápasovém rozhovoru Sinner.

Pozápasový rozhovor Sinnera. (České titulky najdete v nastavení).
Livesport

13:20 – Česká tenistka Karolína Plíšková na turnaji ve Stuttgartu porazila světovou devítku Marií Sakkariovou 6:2, 6:3 a s přehledem postoupila do dalšího kola, kde narazí na Donnu Vekičovou. Více informací najdete v článku.

Sestřih zápasu Plíšková – Sakkariová.
Livesport

13:20 – "Myslím, že to byl dobrý zápas. Těžké první kolo, za poslední měsíc už jsme spolu hrály třikrát, takže to nikdy není jednoduché," prohlásila Plíšková v pozápasovém rozhovoru.

Pozápasový rozhovor Plíškové. (České titulky najdete v nastavení).
Livesport

12:30Dalibor Svrčina se dnes na challengeru v Itálii dočkal svého teprve druhého vítězství po parádním vystoupení na Australian Open a prvního po více než dvou měsících. Dvacetiletý Čech přehrál 7:5, 6:0 Kacpera Žuka a přerušil sérii šesti porážek. Ve čtvrtek bude usilovat o svou první čtvrtfinálovou účast od října.

12:00Linda Nosková dnes na akci ITF W100 v portugalském Oeirasu odehrála svůj první letošní zápas na nejpomalejším povrchu a vstup do antukového jara se jí i kvůli zdravotnímu problému nepovedl. Osmnáctiletá Češka si ani jednou neuhájila vlastní servis a za stavu 2:6, 0:2 vzdala hráčce čtvrté stovky Margaux Rouvroyové. První kolo dnes absolvuje ještě kvalifikantka Jesika Malečková. Více informací najdete v článku.

06:00 – Ve druhém kole Krejčíková narazí již na čtvrtém turnaji po sobě na světovou dvojku a finalistku posledních dvou ročníků Arynu Sabalenkovou, kterou porazila cestou za triumfem v Dubaji, ale prohrála s ní v Indian Wells i v Miami. Sabalenkovou na antuce čeká první zápas od loňského Roland Garros.