Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Čekání na Wimbledon vyplnila česká finále, Barnát ani Bartoň ale neuspěli

Kvalifikaci o turnaj v Karlsruhe si zahraje i 18letý Jakub Nicod.
Kvalifikaci o turnaj v Karlsruhe si zahraje i 18letý Jakub Nicod.@kubanicod
Tenisová sezona je v plném proudu a na Livesport Zprávách se raketa do kouta za žádné situace neodkládá. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu stále sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světa tenisu. Co všechno se dělo a děje 2. července?

14:41 – Jiří Barnat na podniku ITF M15 v polské Vratislavi ve svém celkově třetím finále druhý titul nezískal. V boji o první trofej z antuky 21letý Čech nepřekvapil proti portugalskému favoritovi Goncalu Oliveirovi, kterému podlehl 2:6, 4:6.

13:44 – Hynek Bartoň na antukovém podniku ITF M15 v německém Kamenu své druhé finále v druhý titul neproměnil. Teprve 19letý Čech v něm neudržel vedení proti Svjatoslavu Gulinovi, kterému podlehl 6:2, 4:6 a 2:6.

6:40 – Nedělní program nabízí před pondělním startem Wimbledonu nejen kvalifikační boje o challengery, ale také několik finálových zápasů turnajů ITF. V nich se představí i dva Češi. Jiří Barnát se v Polsku utká s Goncalem Oliveirou a Hynek Bartoň si v Německu zahraje proti Svjatoslavu Gulinovi.