Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Bejlek a Gengel budou hrát o titul, tisícovka ve Wuhanu zná hlavní los

Sára Bejlek má na dosah svůj první letošní titul.
Sára Bejlek má na dosah svůj první letošní titul.KELLY DEFINA / GETTY IMAGES ASIAPAC / Getty Images via AFP
Tenisová sezona je v plném proudu a tempo s ní můžete držet na Livesport Zprávách. Výsledky, novinky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světových kurtů. Co všechno se děje 6. října?

09:37 Daniil Medveděv startuje na Masters v Šanghaji popáté v kariéře a teprve podruhé postoupil do osmifinále. Šampion ročníku 2019 nebyl přesvědčivý ani ve druhém zápase a až po bezmála třech hodinách boje udolal 5:7, 6:4, 6:4 Mattea Arnaldiho, s nímž vyhrál i čtvrtý vzájemný souboj. O čtvrtfinále se utká s rivalem Stefanosem Tsitsipasem, nebo Alexandrem Müllerem.

08:10 – Ve Wuhanu byla rozlosována poslední letošní ženská tisícovka, která se do kalendáře vrátila po pěti letech. V čínské metropoli se představí Barbora Krejčíková, jež má na úvod volno, a další tři české tenistky. Kateřina Siniaková začne proti Alexandře Ealaové, Marie Bouzková vyzve Veroniku Kuděrmetovovou a Karolína Muchová čeká na soupeřku z kvalifikace. Při absenci světové jedničky Igy Šwiatekové je nejvýše nasazenou vítězka ročníků 2018-19 Aryna Sabalenková.

08:00Sára Bejlek a Marek Gengel budou usilovat o triumf na okruhu ITF. Osmnáctiletá Češka si zahraje finále na antukovém podniku W75 v chorvatském Šibeniku a zaútočí na svou osmou trofej, všechny předchozí vybojovala na nejpomalejším povrchu. Devětadvacetiletý Gengel má v Egyptě na dosah 13. titul a může triumfovat druhým týdnem po sobě.