Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Baéz triumfoval na domácím turnaji v Córdobě a přerušil černou sérii

Baéz ukončil sérii 14 nepovedených akcí, na nichž prohrál 16 ze 17 zápasů.
Baéz ukončil sérii 14 nepovedených akcí, na nichž prohrál 16 ze 17 zápasů.Profimedia
Tenisová sezona už je v plném proudu a na Livesport Zprávách se raketa do kouta za žádné situace neodkládá. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu stále sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světa tenisu. Co všechno se dělo a děje 13. února?
Moment dne ATP předvedli v Delray Beach Kudla a Thompson.
Livesport
Nejhezčí výměna dne byla k vidění v zápase Krejčíková – Kuděrmětovová.
Livesport

23:07 – V 1. kole turnaje v Rotterdamu francouzský tenista Gregoire Barrere překvapivě hladce porazil veterána Davida Goffina. Vyhrál 6:0 a 7:6.

Sestřih zápasu Barrere – Goffin.
Livesport

20:20 – České tenistky odehrají kvalifikaci o postup na finálový turnaj Poháru Billie Jean Kingové s Ukrajinou na neutrální půdě v tureckém Beleku. Mezinárodní tenisová federace ITF schválila ukrajinskou žádost o přesunutí zápasů kvůli válečnému konfliktu s Ruskem.

18:45 – Už v úvodním kole se s turnajem v Dauhá rozloučila Barbora Krejčíková, která po tříhodinové bitvě prohrála s Veronikou Kuděrmětovovou. Osmé nasazené Rusce podlehla 4:6, 6:3, 6:7. Krejčíková po ztrátě prvního setu dokázala vyrovnat, ve třetí sadě pak zlikvidovala manko 1:4 a vynutila si tie-break. V něm už ale další obrat nepředvedla a s Kuděrmětovovou ve třetím vzájemném zápase podruhé podlehla. Více informací najdete v článku.

Sestřih zápasu Krejčíková – Kuděrmětovová
Livesport

17:50 – Bulharský tenita Grigor Dimitrov vstoupil skvěle do turnaje v Rotterdamu, kde v úvodním kole nedal šanci ruskému kvalifikantovi Aslanu Karatsevovi 6:1, 6:3. V dalším kole se Dimitrov může utkat se světovou desítkou Hubertem Hurkaczem, ten však nejprve musí porazit Roberta Bautistu-Aguta.

Sestřih zápasu Dimitrov – Karatsev
Livesport

17:30 – Po Vítovi Kopřivovi vstoupil úspěšně do challengeru v Bahrajnu také Marek Gengel. O postup však bojoval přes tři hodiny a Rumuna Filipa Cristiana Jianua zdolal až v tie-breakové bitvě. Ve druhém kole se střetne s vítězem italského derby Caruso - Arnaldi.

17:25Vít Kopřiva se na třetí pokus dočkal prvního letošního vítězství. Pětadvacetiletý Čech začal na challengeru v Bahrajnu suverénně, nasazeného Pavla Kotova z Ruska smetl 6:2, 6:1. O čtvrtfinále si zahraje s lepším z duelu Atlangerjev - Shelbayh.

16:00Richard Gasquet si v úvodním kole silně obsazeného halového podniku v Rotterdamu vyšlápl 2:6, 7:6(2), 6:2 na světovou šestnáctku a nasazenou sedmičku Pabla Carreňa, ačkoli se Španělem prohrával o set a brejk. Šestatřicetiletý francouzský veterán, který se dočkal první výhry od překvapivého lednového triumfu v Aucklandu, bude v dalším zápase čelit Stanovi Wawrinkovi, nebo Alexanderovi Bublikovi.

Sestřih zápasu Gasquet – Carreno-Busta
Livesport

15:58 – Marie Bouzková pokračuje v letošním trápení a hlavní soutěž akce WTA 500 v Dauhá si nezahraje. Čtyřiadvacetiletá Češka, která má za sebou nejlepší sezonu kariéry, dokonce se loni na Livesport Prague Open dočkala svého premiérového titulu, prohrála 5:7, 1:6 finále kvalifikace s Rebeccou Marinovou. Více informací najdete v článku.

15:55Karolína Plíšková zahájila tříkolové kvalifikační boje v Dauhá ztraceným setem, od té doby ale byla suverénní a hlavní soutěž podniku WTA 500 v katarské metropoli si zahraje. Světová devatenáctka porazila v souboji grandslamových finalistek o účast v hlavní fázi 6:2, 7:5 Leylah Fernandezovou. Více informací najdete v článku.

15:30Karolína Muchová si v úvodním kole podniku WTA 500 v Dauhá bez ztráty podání poradila 6:2, 6:2 s antukovou specialistkou Martinou Trevisanovou. O své teprve třetí čtvrtfinále od loňského března, kdy se vrátila po několikaměsíční zdravotní pauze, bude usilovat proti světové pětce Caroline Garciaové. Více informací najdete v článku.

Sestřih zápasu Muchová – Trevisanová
Livesport

10:50Yibing Wu, který za poslední dva týdny odehrál deset zápasů a v neděli v Dallasu jako první Číňan vyhrál turnaj ATP, se tento týden kvůli únavě nepředstaví na další akci ATP 250 v Delray Beach. Na Floridě si místo něj zahraje lucky loser Steve Johnson, který v prvním kole narazí na Portugalce Nuna Borgese a po pár dnech se tak dočká odvety za jednoznačnou porážku v kvalifikaci.

07:00 – Triumfem na domácí antuce v Córdobě ukončil Sebastian Báez sérii 14 nepovedených akcí, na nichž prohrál 16 ze 17 zápasů. Dvaadvacetiletý Argentinec si dokráčel pro svůj druhý titul na okruhu ATP, když ve finále porazil 6:1, 3:6, 6:3 krajana Federica Coriu. Více informací najdete v článku.