Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Alcaraz uspěl i ve svém čtvrtém finále na turnaji kategorie Masters 1000

Alcaraz znovu potvrdil, že je na antuce téměř neporazitelný.
Alcaraz znovu potvrdil, že je na antuce téměř neporazitelný.Profimedia
Tenisová sezona už je v plném proudu a na Livesport Zprávách se raketa do kouta za žádné situace neodkládá. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu stále sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světa tenisu. Co všechno se dělo a děje 8. května?

14:00 Tomáš Macháč skončil při svém debutu na Masters v Římě hned v prvním kole kvalifikace. Dvaadvacetiletý Čech nepotvrdil roli favorita a s Eliasem Ymerem prohrál 6:1, 2:6, 6:7(4).

12:45Sára Bejlek zahájila svou premiéru na akcích WTA 1000 suverénní výhrou 6:1, 6:2 nad Kimberly Birrellovou v kvalifikaci. O první účast v hlavních soutěžích turnajů WTA bude 17letá Češka usilovat proti Nao Hibinové.

06:00 – Carlos Alcaraz v Madridu opět potvrdil, jak skvělým tenistou je. Svědčí o tom i jeho fantastická bilance 4:0 ve finálových zápasech turnajů kategorie Masters 1000. Alcaraz se stal teprve třetím člověkem v historii, který vyhrál první čtyři finále Masters 1000 v řadě. Před ním to dokázali pouze Michael Chang a Jim Courier – oba vyhráli dokonce prvních 5 finále.

Cesta Alcaraze k desátému titulu.
Livesport