Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Siniaková s Townsendovou postoupily do finále wimbledonské čtyřhry

Siniaková s Townsendovou jsou ve finále čtyřhry ve Wimbledonu.
Siniaková s Townsendovou jsou ve finále čtyřhry ve Wimbledonu.Profimedia
Tenisová sezona je v plném proudu a tempo s ní můžete držet na Livesport Zprávách. Výsledky, videa, informace ze sociálních sítí – prostřednictvím tohoto online přenosu sledujte to nejaktuálnější a nejzajímavější ze světových kurtů. Co všechno se děje 12. července?

Hlavní události

16:20 – Kateřina Siniaková se svou deblovou spoluhráčkou Taylor Townsendovou otočily semifinále Wimbledonu proti prvnímu nasazenému páru Su-Wei Hsieh a Elise Mertensové. Česko-americká dvojice zvítězila 3:6, 6:4, 6:4. Siniaková bude ve finále usilovat o třetí deblovou trofej z travnatého grandslamu. Češka zde triumfovala v letech 2018 a 2022. Američanka bude bojovat o svůj premiérový grandslam, předchozí dvě finále prohrála.

Další zprávy

20:53 – Novak Djokovič ukončil čekání na první letošní finále. Zkušený Srb to dokázal pouhý měsíc po operaci kolena na nejslavnějším turnaji ve Wimbledonu, kde ho v semifinále nezastavil ani italský mladík Lorenzo Musetti. Sedminásobný šampion zvítězil 6:4, 7:6, 6:4 a postupem do 37. grandslamového finále znovu vylepšil rekord. O 25. triumf na majorech, kterým by překonal historické maximum Australanky Margaret Courtové, se na trávě v All England Clubu utká v třaskavé odvetě za loňskou pětisetovou porážku se Španělem Carlosem Alcarazem (H2H 3:2).

18:28 – Kateřina Siniaková s Američankou Taylor Townsendovou se v sobotním finále wimbledonské čtyřhry žen utkají s vítězkami loňského US Open Gabrielou Dabrowskou a Erin Routliffeovou. Druhá nasazená kanadsko-novozélandská dvojice v semifinále porazila 6:4, 6:3 americké duo Caroline Dolehideová a Desirae Krawczyková.

17:50 – Carlos Alcaraz pokračuje ve Wimbledonu v obhajobě loňského titulu. Stejně jako loni porazil v semifinále Daniila Medveděvova, proti kterému musel letos stav zápasu otáčet a nakonec zvítězil 6:7, 6:3, 6:4, 6:4. Jediná výhra dělí Španěla od premiérové obhajoby titulu na grandslamu. V nedělním finále může stejně jako minulý rok vyzvat Novaka Djokoviče, nebo Itala Lorenza Musettiho.

 

14:30 – Vendula Valdmannová ve Wimbledonu znovu vylepšila své grandslamové maximum. Šestnáctiletá Češka přehrála v třísetové bitvě 3:6, 6:3, 6:4 Belgičanku Jeline Vandrommeovou a postoupila mezi čtyřku nejlepších. O postup do finále vyzve nasazenou jedničku Slovenku Renatu Jamrichovou.

14:30 – Finále ženské dvouhry ve Wimbledonu mezi Barborou Krejčíkovou a Jasmine Paoliniovou bude vysílat i Česká televize. Boj o trofej bude možné sledovat živě na programu ČT2 v sobotu v 15:00.

13:20 – Maxim Mrva skončil na letošním Wimbledonu ve čtvrtfinále. V boji o postup mezi nejlepší čtyřku prohrál 6:7, 4:6 s nasazenou dvojkou Nicolaiem Budkovem Kjaerem.  

12:00 – Novak Djokovič dnes proti Lorenzu Musettimu nastoupí ke svému 12. semifinále ve Wimbledonu. Během přípravy na boj o finále strávil čas na kurtu i se svými dětmi Stefanem a Tarou.