Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Krejčíková míří za dalším olympijským zlatem: Těším se, až obléknu českou trikoloru

Barbora Krejčíková během rozhovoru s Kateřinou Teruzzi.
Barbora Krejčíková během rozhovoru s Kateřinou Teruzzi.Livesport
Barbora Krejčíková (28) i přes nabitý program na Livesport Prague Open ladí formu na blížící se hry v Paříži. "Trénujeme, po pauze se musíme před olympiádou trochu sehrát," vysvětluje. Společně se svou deblovou partnerkou Kateřinou Siniakovou (28) obhajobu zlata nebere na lehkou váhu. "Je dobré se znovu dostat do rytmu, tento turnaj je pro nás hodně důležitý a chceme být připravené na co nejvyšší úrovni," sdělila čerstvá wimbledonská vítězka během exkluzivního rozhovoru pro Livesport Zprávy.

Atmosféra na Livesport Prague Open se podle Krejčíkové s tou londýnskou nedá srovnávat. "První zápas, který jsme vyhrály, byl úžasný. Jsem ráda, že můžu hrát před českými fanoušky, kteří mě hnali dopředu i během Wimbledonu. Ta podpora je neuvěřitelná," říká dvanáctinásobná grandslamová vítězka s nadšením.

Výhra ve slavném All England Clubu sice ještě doznívá, teď se ale hráčka již plně soustředí na letní hry. "O Wimbledonu už moc nepřemýšlím, jsme tady v Praze a mám v hlavě jenom čtyřhru s Kačkou. Chceme se dobře připravit, v Paříži hrajeme už za pár dní," sděluje. "Na olympiádu se těším moc, až oblíknu tu naši českou trikolóru, až budu moct bojovat za naše barvy a reprezentovat. Už v Tokiu se mi moc líbilo, těším se na olympijskou vesnici a na další sportovce."

Kateřina Teruzzi v rozhovoru s Barborou Krejčíkovou.
Livesport

Kompletní zpravodajství z OH v Paříži