Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Plíšková snadno prohrála s Andrejevovou a v Cincinnati končí ve druhém kole

Plíšková v Cincinnati prohrála s Andrejevovou.
Plíšková v Cincinnati prohrála s Andrejevovou.Profimedia
Karolína Plíšková (32) na tisícovce v Cincinnati nestačila na teenagerku Mirru Andrejevovou (17) a na poslední generálce před US Open vypadla ve druhém kole. Češka v premiérovém vzájemném utkání prohrála jasně 2:6, 3:6 za necelou hodinu a půl a turnaje US Open Series opouští s negativní bilancí 2:3.

Andrejevová – Plíšková 6:2, 6:3

Karolína Plíšková na turnaji v Cincinnati končí stejně jako na předchozím podniku WTA 1000 v Torontu už ve druhém kole. V Ohiu získala proti talentované teenagerce Miře Andrejevové pouhých pět her a její příprava na grandslam v New Yorku skončila.

České hráčce se v zápase nedařilo na podání ani na příjmu, na kterém uhrála pouze osm bodů. V zápase spáchala 12 dvojchyb a zahrála méně es než menší soupeřka. V celém utkání si nevypracovala ani jeden brejkbol, zatímco Andrejevová měla při servisu Plíškové hned 13 šancí. V každém setu dvě využila a snadno postoupila mezi nejlepší šestnáctku.

Statistiky zápasu
Statistiky zápasuLivesport

Ruská tenistka tak navázala na skalp domácí Emmy Navarrové a o postup do čtvrtfinále při své premiéře se utká s letošní dvojnásobnou grandslamovou finalistkou Jasmine Paoliniovou.

Zdejší šampionka z roku 2016 Plíšková v úvodním zápase vydřela ve dvou tie-breacích výhru nad Bulharkou Viktorijí Tomovovou, první vítěznou sérii od finále v Nottinghamu však nezískala. S podniky US Open Series se loučí s negativní bilancí 2:3 a jejím dalším turnajem bude poslední grandslam sezony v New Yorku, kde bude obhajovat druhé kolo.

Výsledky turnaje WTA 1000 v Cincinnati