Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Otevřelo se to přede mnou a oni blbě střídali, řekl brněnský Zbořil o vítězném gólu

Litvínovský Denis Zeman atakuje Adam Zbořil z Komety v zápase 8. kola extraligy.
Litvínovský Denis Zeman atakuje Adam Zbořil z Komety v zápase 8. kola extraligy.Profimedia
Kometa v zápase 8. extraligového kola navázala proti Litvínovu na předešlé dvě výhry a po vítězství 5:4 se posunula na šesté místo tabulky. Útočník Adam Zbořil (27), který se podílel asistencemi na dvou gólech, přiznal, že domácí byli šťastnějším týmem.

"Byl to zápas nahoru dolů, o hodně šancích. My i oni jsme jich měli spoustu. Myslím si, že jsme byli šťastnější. Dali jsme o jeden více a vyhráli jsme," řekl Zbořil po utkání novinářům.

Výraznou převahu měli hosté zejména ve druhé třetině, ve které třemi góly otočili stav zápasu. "Trochu se nám sesypala hra, nedařilo se nám pět šest minut, kdy nás zamkli. Hráli výborně na puku, dali dva góly, ale dokázali jsme se z toho vyhrabat a zvládli to," oddechl si brněnský forvard.

Ten se ve 45. minutě podepsal pod vítězný gól, když v oslabení přihrál Andreji Kollárovi, jenž rozhodl. "Otevřelo se to přede mnou a oni ještě blbě střídali, takže se naskytla šance. Andrej si tam super najel a vymetl šibenici," ocenil zakončení slovenského spoluhráče.

Statistiky utkání Brno – Litvínov
Statistiky utkání Brno – LitvínovFlashscore

Kometa vyhrála, ale přišla o kapitána Martina Zaťoviče, který po drsném faulu obránce Joshe Wesleyho v první třetině odjel do nemocnice na vyšetření a do utkání již nezasáhl.

"Každý hráč, který vypadne, je ztráta. Každý má svoji roli. Navíc Zaťa je kapitán. V zápase určitě chyběl. Nevím, jak na tom je, ale musíme se připravit na další zápas a jít do toho na sto procent," zmínil Zbořil.

Brno zvítězilo potřetí za sebou, odchovanec Komety ale zůstává pokorný. "Užíváme si to, ale nesmíme usnout na vavřínech. Musíme dál pracovat na sto procent a pak budeme odměněni v zápasech."