Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Olympiáda na Livesportu: Dění z Paříže minutu po minutě a speciální stránka

Olympijské hry začínají 26. července.
Olympijské hry začínají 26. července.Profimedia
Letošní olympijské hry si na Livesportu užijete jako nikdy předtím. Tradiční výsledkový servis bude doplněn o denní program všech disciplín, medailové pořadí a zpravodajství Livesport Zpráv. Ty nabídnou speciální stránku i články, díky kterým můžete olympiádu sledovat minutu po minutě.

Hlavním místem, na kterém se budou sbíhat všechny novinky z Paříže a okolí, bude živý blog (tracker), na jaký jsou uživatelé Livesportu zvyklí z Eura i tenisové sezony. V něm najdete každou zprávu z Her, všechny výsledky, medailové úspěchy i první ohlasy nejen českých sportovců.

České medailové triumfy, překonané světové rekordy i vzestupy a pády světových hvězd vám Livesport okamžitě oznámí v aplikaci na platformách Android a iOS díky Top News notifikacím.

Úplnou novinkou je pak vlastní sekce věnovaná pařížským Hrám s datovým servisem od společnosti Enetpulse. V ní si můžete projít kompletní olympijský program den po dni a vyhledávat podle specifických dnů či sportů. Záložka Medailové pořadí bude živě ukazovat, jak se které zemi daří získávat cenné kovy a kteří sportovci uspěli.

Už nyní si můžete projít kompletní olympijskou nominaci nebo si prohlédnout deset nejoriginálnějších kolekcí, ve kterých olympionici nastoupí v Paříži během zahajovacích ceremoniálu v pátek 26. července.