Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Další český konec v UFC. Prestižní organizaci po Dvořákovi opouští také Pudilová

Lucie Pudilová končí v UFC.
Lucie Pudilová končí v UFC.Profimedia
Česká MMA bojovnice Lucie Pudilová (30) končí v elitní světové organizaci UFC. Po červencové porážce s Luanou Carolinovou (31) z Brazílie, jež znamenala třetí neúspěch za sebou, jí skončila smlouva a nabídku na novou nedostala. Pudilová má na kontě v UFC jedenáct zápasů a osm porážek. Organizaci opustila již v roce 2020, po dvou letech se do ní ale vrátila.

"Vypršela mi smlouva, která byla na čtyři zápasy," uvedla Pudilová pro sport.cz. Už před soubojem s Carolinovou mluvila o tom, že pokud chce v UFC pokračovat, musí vyhrát. V Las Vegas ale utrpěla porážku 0:3 na body. "Z posledního zápasu jsem smutná, myslím si, že tam byla spousta taktických chyb," řekla třicetiletá bojovnice.

Po prvním odchodu z UFC Pudilová nastupovala v česko-slovenské organizaci Oktagon, ve které vyhrála pět ze šesti duelů. Nyní zvažuje nové možnosti. "Nabídky od ostatních organizací už mám, teď jen vybrat tu nejlepší. Mám jasno, kam bych chtěla jít. Myslím si, že ta organizace bude pro mě nejlepší a hodně lidí potěší," uvedla Pudilová.

Pudilová následovala Davida Dvořáka, který odchod z UFC oznámil na začátku července. V organizaci nyní působí z Česka pouze bývalý šampion polotěžké váhy Jiří Procházka a Tereza Bledá.