Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Oktagon hlásí velký úlovek, z UFC se vrací zkušená Pudilová. Dočká se zápasu se Szabovou?

Lucie Pudilová se vrací do Oktagonu.
Lucie Pudilová se vrací do Oktagonu.Oktagon MMA
Organizace Oktagon MMA opět ukázala, že dokáže přilákat známé tváře ze světa smíšených bojových umění. Radost mohou mít zejména čeští fanoušci ženské bantamové váhy, kartami bude chtít zamíchat hvězdná Lucie Pudilová (30).

Rodačka z Příbrami si v kariéře prošla několika těžkými zkouškami, ale nyní se vrací na známé místo. Zkušená bojovnice, která na profesionální scéně debutovala v únoru 2014, se opět představí pod žlutočernou vlajkou. V Oktagonu již působila v letech 2020 až 2022 a v šesti zápasech si připsala pět vítězství. Svými vynikajícími výkony v respektované evropské organizaci na starém kontinentu zaujala i UFC.

V zámoří si Pudilová (14-10) za dvě etapy připsala úctyhodných 11 vystoupení, v nichž si poradila se jmény jako Yanan Wuová (13-7) nebo Sarah Morasová (6-7). Po zámořské štaci byl projekt Ondřeje Novotného a Pavla Nerudy pro českou bojovnici jasnou první volbou. Fanoušci tak dostali další výjimečný dárek.

Češka je odhodlaná okořenit svůj velkolepý návrat další výhrou, která by jí mohla brzy vynést boj o titul. Svěřenkyně zkušeného trenéra Johna Kavanagha se představí 21. září v Brně na turnaji číslo 61 a její soupeřkou bude dosud neporažená Cecilie Bolanderová (3-0).

Pro úspěšnou norskou reprezentantku a mistryni Evropy IMMAF to bude premiéra v česko-slovenské organizaci a hned dostane životní šanci. Vítězka tohoto zápasu totiž získá nejen cenný skalp, ale také potvrzení titulové místenky. Je tedy jasné, že v ženské bantamové váze se fanoušci brzy dočkají bitvy o prestižní pás. Na úspěšnější z dvojice Pudilová-Bolanderová bude s největší pravděpodobností čekat na nejtvrdší máma zápasnické scény Lucie "Silent Killer" Szabová (8-0).

Pudilová – Bolanderová (sobota 21. září)