Bratislava se těší na legendu, na Oktagonu se objeví také Ivan Buchinger

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Bratislava se těší na legendu, na Oktagonu se objeví také Ivan Buchinger

Buchinger se vrací do Oktagonu.
Buchinger se vrací do Oktagonu.Oktagon MMA
Turnaj Oktagon MMA s pořadovým číslem 59 je bohatší o další velké jméno. Fanoušci v Bratislavě uvidí v akci ikonu Ivana Buchingera (38), pro kterého to bude první zápas v organizaci od prosincové prohry o titul s Ronaldem Paradeiserem (27).

Buchinger v posledních měsících několikrát zmiňoval, že má zájem se představit před domácími fanoušky v Peugeot Areně. Akce nazvaná "Oktagon Summer Party" se uskuteční 20. července pod širým nebem. Vystoupí na ní i další velká jména domácí scény, jako je již zmíněný Paradeiser, Lucia Szabová nebo Vlasto Čepo. Doplní je Veronika Smolková, Milan Ďatelinka a Radovan Úškrt.

"Buki" si ze souboje s Paradeiserem odnesl nepříjemně natržený ret a nebylo jasné, kdy se do jedné z největších evropských organizací vrátí. V akci se znovu objevil v květnu na akci PML v Nitře – ve 2. kole vyřadil Brazilce Paula Suriana. "Mám za sebou skvělý start a těším se na další výzvy," hlásí živou vodou pokropený veterán. Nyní ho do ringu vrátilo zranění Vojta Barboríka.

Buchinger má na svém kontě neuvěřitelných 51 zápasů v MMA a 35 ukončení. Jako jediný z domácí scény se utkal se světoznámým Conorem McGregorem a v minulosti byl dvojnásobným šampionem Oktagonu. Jeho soupeřem v souboji pyramidy Tipsport Gamechanger bude Polák Lukasz Rajewski.

Ten má na kontě 11 zápasů v elitní KSW, bojoval také v Cage Warriors, ACA a může se pochlubit osmi ukončeními před limitem, včetně šesti KO. Je mistrem světa, Evropy a Polska v K-1 a kickboxu.