Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Livesport Daily #317: Sparta je v předkole favorit, Slavia to bude mít obtížné, říká Čihák

Livesport Daily #317: Sparta je velký favorit, Slavia to bude mít naopak velmi obtížné, říká Čihák-
Livesport Daily #317: Sparta je velký favorit, Slavia to bude mít naopak velmi obtížné, říká Čihák-Livesport
Pět českých celků čeká v těchto dnech klíčová fáze z hlediska případné účasti v evropských pohárech. Zatímco pražská "S" pokukují po účasti v Lize mistrů, Plzeň by ráda postoupila do Evropské Ligy a Baník s Mladou Boleslaví do Konferenční. Karty jsou však rozdány odlišně a šance na postupy se výrazně liší. Jak silný je rumunský mistr FCSB, který čeká Spartu? Co stojí za nesmírně rychlým vzestupem Royale Union, soupeře Slavie? Nejen to jsme probrali v podcastu Livesport Daily řešili s fotbalovým novinářem Jiřím Čihákem.

"FCSB, přestože jde o rumunského mistra, už dnes nemá takovou kvalitu jako před osmi lety, kdy vyřadil Spartu z boje o Ligu Mistrů. Stále však platí, že jde o hračku kontroverzního bosse Gigiho Becaliho. Zprávy, které se k němu vážou, a které z Rumunska přicházejí prakticky každý týden, jsou až neuvěřitelné," popisuje Čihák specifika rumunského celku a v dalším povídání odkrývá zbraně, které bude chtít proti Spartě použít.

"U Slavie jsem nejvíce ze všech celků zvědavý na to, v jaké sestavě nastoupí. To je největší otazník. V úvodu sezony se do popředí dostala mladší generace zastoupená třeba Filipem Prebslem nebo Danielem Filou. Trenérský tým se ale často v klíčových duelech rozhodoval pro zkušenost. Jsem hodně zvědavý," dodává fotbalový novinář.

Livesport Daily #317: Sparta je velký favorit, Slavia to bude mít naopak velmi obtížné, říká Čihák.
Livesport

V úterní epizodě podcastu Livesport Daily jsme také probírali:

Dostane se Sparta po 18 letech do základní skupiny LM?

Na jakých základech byl vybudován Royale Union?

Může Baník zaskočit favorizovanou Kodaň?

Všechny díly Livesport Daily najdete také na oblíbených podcastových platformách – Spotify a Apple Podcasts.