Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Poslední Kladno veze cennou výhru z Litvínova, Liberec s Třincem daly sedm gólů

Aktualizováno
Poslední Kladno veze cennou výhru z Litvínova, Liberec s Třincem daly sedm gólů
Poslední Kladno veze cennou výhru z Litvínova, Liberec s Třincem daly sedm gólůProfimedia
Poslední Kladno první utkání po vánoční pauze vyhrálo, ve 31. kole Tipsport extraligy porazilo Litvínov na jeho ledě 3:2. Vítězný gól dal Tomáš Plekanec (40). Slavil i další tým z nižších pater tabulky, České Budějovice vedl poprvé jako hlavní kouč David Čermák a také jeho soubor přivezl tři body z cizího ledu. Hradecký Mountfield porazil 4:1. První jsou i přes prohru 2:3 v prodloužení v Olomouci hokejisté Pardubic.

Litvínov - Kladno 2:3

Poslední Kladno vyhrálo v Litvínově 3:2 a připsalo si teprve druhé vítězství z posledních osmi duelů. Vervu porazili Rytíři i potřetí v sezoně. Litvínov neuspěl poprvé po sérii čtyř výher. V 51. minutě rozhodl kladenský kapitán Tomáš Plekanec.

Mladá Boleslav - Liberec 3:7

Liberec vyhrál na ledě Mladé Boleslavi 7:3 a uspěl ve třetím z posledních čtyř utkání. Dva góly hostů vstřelil Martin Faško-Rudáš, tři body si připsali Oscar Flynn a Michal Ivan. Bruslaři prohráli šestý z posledních sedmi zápasů.

Mountfield - České Budějovice 1:4

České Budějovice vyhrály na ledě Hradce Králové 4:1 a nový hlavní kouč Motoru David Čermák tak zažil úspěšnou premiéru ve funkci. Domácí měli výraznou střeleckou převahu, přesto nedokázali navázat na čtyři předešlé výhry. Hosté se dvakrát prosadili v přesilových hrách a dvě branky vstřelili při power play Mountfieldu. Gól a dvě asistence si připsal Lukáš Pech, dvě branky vstřelil Lukáš Vopelka.

Plzeň - Karlovy Vary 1:0

Plzeň ukončila sérii tří porážek. Západočeské derby rozhodla již v 5. minutě branka Petra Kodýtka během přesilové hry, na kterou trápící se hosté přes střeleckou převahu nedokázali zareagovat a připsali si šestou porážku z posledních sedmi utkání. Premiérové čisté konto v sezoně udržel Dominik Pavlát. Plzeň ovládla i třetí západočeské derby v aktuálním extraligovém ročníku.

Třinec - Kometa 7:2

Třinečtí hokejisté deklasovali i díky čtyřem využitým přesilovým hrám na svém ledě Kometu 7:2. Obhájce titulu vedl po úvodní třetině 3:0 a ve 40. minutě 6:1. Po třech bodech si připsali Martin Růžička, Andrej Nestrašil a Tomáš Marcinko za shodnou bilanci jednoho gólu a dvou asistencí. Brno nevyhrálo už dvanáct zápasů v základní hrací době a během této série získalo jen pět bodů. Pod novým trenérem Patrikem Martincem vybojovalo ve třech utkáních dva body.

Olomouc - Pardubice 3:2p

Olomouc udolala Pardubice 3:2 v prodloužení, přesto v tabulce klesla na čtvrté místo. Dynamo si ziskem bodu upevnilo vedení, na druhé Vítkovice mají nyní náskok čtyř bodů. O výhře Hanáků rozhodl v čase 60:58 v přesilové hře Lukáš Nahodil.

Tabulka Tipsport extraligy.
Tabulka Tipsport extraligy.Flashscore