Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Komplikace pro Slavii: Vytoužený přestup Olayinky dostal podle Srbů vážné trhliny

Zůstane Peter Olayinka nakonec v Bělehradu?
Zůstane Peter Olayinka nakonec v Bělehradu?Profimedia
Marketingové oddělení pražské Slavie už dost možná řešilo, jak velkolepě představí návrat Petera Olayinky (28) z CZ Bělehrad. Plány se ale dost možná budou muset dát šuplíku, přestup se totiž zatím nekoná. A patrně ani nebude, na srbské straně totiž vznikl problém.

Je to zhruba týden co šéf Slavie Jaroslav Tvrdík hlásil, že se klub domluvil se srbským gigantem na přestupu nigerijského křídleníka. Mělo se jednat o hotovou věc, dotahovaly se detaily. Bohužel pro Slavii to nyní nejsou detaily, které Olayinku v Srbsku drží.

V průběhu úterka přišlo srbské médium Mozzart Sport s informací, že si tamní velkoklub na poslední chvíli transfer i na základě tlaku fanoušků rozmyslel a nabídku odmítl. Zvezdě se zachtělo více peněz.

Aby toho nebylo málo, klub se měl s hráčem dostat i do osobního sporu. Někdejší hráč Gentu nebo pražské Dukly se prý na trénincích nechoval tak profesionálně, jak měl. Jeho snaha a aktivita měla jít po jednáních se Slavií prudce dolů.

A to si klub nenechal líbit. Vedení celku z Bělehradu s ním zahájil interní disciplinární slyšení a vyhrožuje velkým flastrem. "Olayinka navíc od klubu nemá povolení k přestupu," píše Mozzart Sport.

Další přestupy a spekulace