Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Karviná ve druhé lize poprvé ztratila, v Příbrami vydolovala remízu 1:1

Karviná (v bílém) po úvodních dvou vítězstvích přišla v Příbrami o první body.
Karviná (v bílém) po úvodních dvou vítězstvích přišla v Příbrami o první body.Profimedia
Až ve 3. kole FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY ztratila Karviná první body. V souboji týmů z hornických měst vydolovala remízu 1:1 v Příbrami, když na rychlý úvodní gól Rajmunda Mikuše našel odpověď domácí Pavel Osmančík. Slezané po suverénním vstupu do druhé ligy i tak prozatím zůstali na špičce tabulky.

Prvního gólu se diváci Na Litavce dočkali už ve druhé minutě. Po průnikové přihrávce veterána Michala Papadopulose se trefil slovenský záložník Mikuš. Ve 12. minutě mohl hlavičkou k tyči vyrovnat Emmanuel Anih, ale Jiří Ciupa výborným zákrokem Karvinou zachránil.

Statistiky zápasu Příbram - Karviná

Vyrovnávací trefy se domácí dočkali v 57. minutě, Osmančíkova střela z pravé strany se i přes zásah brankáře dostala do sítě. A v 69. minutě nebyli domácí daleko od obratu. Anih pronikl po levé straně, jenže Marcel Čermák, kterému míč sklepl, poslal střelu z dobré pozice těsně vedle.

Závěr utkání byl postupně rozkouskován i vinou častých střídání a ani jeden z týmů už branku soupeře výrazněji neohrozil. Příbram si tak ani napotřetí v letošní sezoně nepřipsala výhru. V příštím kole ji čeká výjezd do Líšně, Karviná vyzve doma Jihlavu. 

Livesport hráč utkání: Emmanuel Anih (Příbram)