Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Jsme jeden tým. Něco takového je nepřípustné, zkritizoval ten Hag odjezd Ronalda a spol.

Jsme jeden tým. Něco takového je nepřípustné, zkritizoval ten Hag odjezd Ronalda a spol.
Jsme jeden tým. Něco takového je nepřípustné, zkritizoval ten Hag odjezd Ronalda a spol.Profimedia
Trenér fotbalistů Manchesteru United Erik ten Hag (52) zkritizoval Cristiana Ronalda (37) za to, že po vystřídání v poločase nedělní přípravy s Vallecanem opustil stadion.

Pro Ronalda šlo o první start za United v přípravě. Předtím vynechal turné v Thajsku a Austrálii ve snaze vyjednat si přestup do některého z klubů hrajících Ligu mistrů, do které se "Rudí ďáblové" nedostali.

Proti Vallecanu (1:1) odehrál pětinásobný držitel Zlatého míče prvních 45 minut a poté střídal. V médiích se pak objevily záběry, jak ještě před koncem zápasu se spoluhráčem a krajanem Diogem Dalotem opustil Old Trafford.

"A nebyl to jen Ronaldo, kdo jel domů," řekl posléze Ten Hag nizozemské televizní stanici Viaplay. "Něco takového je však nepřípustné a už jsem to hráčům řekl. Jsme jeden tým, a proto musí zůstat až do konce," dodal.

United vstoupí do nové sezony Premier League v neděli domácím zápasem s Brightonem. Pro Ten Haga půjde o soutěžní premiéru na lavičce United. Pod jeho vedením čeká klub také Evropská liga.