Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

I přes All-Star Game a titul. Lituji toho, řekl šampion NBA Wiggins o očkování

Andrew Wiggins zažil v Golden State Warriors sezonu snů.
Andrew Wiggins zažil v Golden State Warriors sezonu snů.Profimedia
Basketbalista týmu Golden State Warriors Andrew Wiggins (27) po sezóně, v níž se poprvé zapojil do NBA All-Star Game a zároveň získal svůj první mistrovský titul, lituje, že si nechal dát vakcínu proti covidu-19. "Abych byl upřímný, stále si přeji, abych se očkovat nenechal," řekl Kanaďan sportovnímu webu FanSided.

Wiggins zpočátku tvrdil, že se očkovat nechce, časem však ustoupil. Kdyby tak neučinil, nesměl by nastoupit do domácích zápasů Warriors, ani do těch venkovních v New Yorku.

"Udělal jsem to, dostal jsem se do All-Star Game a stal se šampionem. To byla ta dobrá část. Prostě jsem nepřišel o rok, nejlepší rok své kariéry," řekl Wiggins a následně přidal i druhý pohled: "Kvůli mému tělu toho lituju, nerad podstupuji takové věci. Nelíbilo se mi, že to nebyla moje volba, že to bylo buď to, nebo nehrát."

Třeba takový Kyrie Irving (30) z Brooklyn Nets očkování odmítl, kvůli čemuž byl po většinu sezony mimo hru. Jeho Brooklyn Nets na to dost možná doplatili, neboť nakonec vypadli v prvním kole play-off.

Wiggins, kterému před startem sezony vyprší smlouva, doufá v setrvání v Golden State, informovala ESPN.