Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Litvínov vyhrál i pátý zápas sezony, Pardubice předvedly obrat, Hradec konečně slaví

Aktualizováno
Litvínov rozhodl už v první třetině.
Litvínov rozhodl už v první třetině.ČTK / Šťastný Jan
Hokejisté Litvínova v 5. kole Tipsport extraligy porazili Karlovy Vary 5:2, už po první třetině vedli 4:1. Severočeši tak jako jediní vyhráli všech pět dosavadních zápasů. Cenné vítězství slaví Mladá Boleslav, které porazila 4:3 po samostatných nájezdech mistrovský Třinec. První výhru získali hráči Mountfieldu HK, kteří porazili Kladno 4:2.

Litvínov – Karlovy Vary 5:2

Verva rozhodla o výhře v podkrušnohorském derby již v první třetině, ve které si vypracovala třígólový náskok. Dvě branky vstřelil Petr Koblasa, tři asistence si připsal Matúš Sukeľ. Litvínov tak zůstává jediným neporaženým týmem sezony.

Statistiky utkání.
Statistiky utkání.Livesport

Mladá Boleslav – Třinec 4:3sn

Boleslavští porazili mistrovský Třinec po samostatných nájezdech a oslavili čtvrtou výhru z pěti utkání v nové sezoně. Doma vyhráli i třetí zápas a ukončili sérii čtyř porážek v duelech s Oceláři. Šampion posledních pěti dohraných ročníků prohrál čtvrtý z pěti duelů, ale v posledních třech zápasech to bylo vždy až v nastavení. Vítězný nájezd si připsal obránce David Bernad.

Statistiky utkání.
Statistiky utkání.Livesport

Vítkovice – Pardubice 3:4

Pardubic otočily utkání třemi góly v poslední desetiminutovce. Obrat během šesti minut završil v čase 55:03 vítěznou trefou Tomáš Vondráček. Domácí po třech utkáních nebodovali. Dynamo se posunulo na druhé místo tabulky.

Střelci utkání.
Střelci utkání.Livesport

Kometa Brno – Olomouc 1:4

Domácí od konce první třetiny vedli po brance Tomáše Marcinka, Hanáci ve druhé třetině skóre srovnali a třemi trefami v závěrečné části rozhodli o tříbodové výhře. Vítězný gól vstřelil Jakub Orsava. Brno prohrálo podruhé za sebou a stále čeká na první body z domácího ledu.

Statistiky utkání.
Statistiky utkání.Livesport

Liberec – Plzeň 1:2p

Plzeň se po sérii tří porážek radovala z výhry. Utkání rozhodl v čase 61:25 lotyšský obránce Kristians Rubins. Bílí Tygři prohráli i třetí domácí utkání v novém ročníku.

Mountfield HK – Kladno 4:2

Hradec ukončil čekání na první vítězství v soutěžním ročníku. Rozdílový gól vstřelil v 57. minutě šestnáctiletý útočník Adam Novotný. Rytíři tak prohráli i třetí utkání na kluzištích soupeřů v sezoně. Východočeši jsou i přes výhru poslední.

Střelci utkání.
Střelci utkání.Livesport

Tabulka TELH