Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Liberci na několik týdnů vypadl kvůli zranění nohy elitní útočník Flynn

Flynn se zranil v úterním zápase s Karlovými Vary.
Flynn se zranil v úterním zápase s Karlovými Vary.Profimedia
Liberec se bude muset několik týdnů obejít bez ofenzivní opory Oscara Flynna (24). Aktuálně druhý nejproduktivnější hráč Bílých Tygrů utrpěl v úterní předehrávce proti Karlovým Varům blíže nespecifikované zranění nohy po kontaktu s obráncem soupeře Joonou Huttulou (26).

Ze zápasu Flynn, nejlepší liberecký střelec v základní části minulé sezony, odstoupil v závěru první třetiny a čeká ho pauza, podle vyjádření klubu na libereckém webu ale hráči nehrozí operace.

"Včera (ve středu) absolvoval detailní vyšetření v Krajské nemocnici Liberec, které prokázalo, že nebude třeba operační řešení. Návrat do tréninkové zátěže očekávám během dvou až tří týdnů," konstatoval klubový lékař Roman Mizera.

Flynn, rodák z britského Burnley a odchovanec Mladé Boleslavi, v této sezoně zaznamenal ve 14 odehraných zápasech čtyři góly a osm asistencí. V klubové produktivitě je lepší pouze Tomáš Filippi, který má na kontě o tři přihrávky více.

Liberec úterní předehrávku 45. kola prohrál 1:2 po samostatných nájezdech a utrpěl třetí porážku za sebou a čtvrtou z pěti posledních zápasů. V pátek bude mít možnost vylepšit si bilanci na ledě posledního týmu tabulky Mladé Boleslavi.

Tabulka extraligy.
Tabulka extraligy.Livesport