Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Kladno si pojistilo ofenzivní oporu, lotyšský reprezentant Tralmaks podepsal novou smlouvu

Eduards Tralmaks prožil v dresu Kladna vydařenou premiérovou sezonu.
Eduards Tralmaks prožil v dresu Kladna vydařenou premiérovou sezonu.Profimedia
Lotyšský reprezentant Eduards Tralmaks (27) bude nadále oblékat dres Kladna, s vedením se domluvil na nové smlouvě. Útočník, jenž se představil i na letošním MS v Česku, prožil v dresu Rytířů výbornou premiérovou sezonu a stal se ofenzivní oporou Rytířů.

Tralmaks byl nejlepším střelcem mužstva a třetí v týmovém bodování, když si za 52 startů připsal 32 bodů (21+11). K nejproduktivnějším hráčům patřil i v baráži o extraligu, v níž za čtyři utkání přidal pět bodů (3+2).

I díky tomu upoutal pozornost konkurentů. O jeho služby stál zejména Hradec Králové, ale klub hrajícího majitele Jaromíra Jágra měl možnost opce. Tralmaks, jenž přišel do Kladna po dlouhodobém působení v zámoří z Providence Bruins z AHL, přidá ještě minimálně jednu sezonu v barvách Středočechů.

"Po výborné sezoně, kterou v našem dresu odehrál, jsme u něj registrovali velký zájem v extralize i zahraničí. Jednání byla dlouhá, ale jsme rádi, že jsme se domluvili na nové smlouvě a Eddie zůstává na Kladně," uvedl sportovní manažer klubu Jiří Burger.

Další přestupy v extralize