Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Jágr se vrátil a nahrával, ale Kladno dostalo sedmičku. Vítězná série Sparty skončila

Aktualizováno
Jágr se vrátil a nahrával, ale Kladno dostalo sedmičku. Vítězná série Sparty skončila
Jágr se vrátil a nahrával, ale Kladno dostalo sedmičku. Vítězná série Sparty skončilaProfimedia
V nedělním 28. kole Tipsport extraligy skončila osmizápasová vítězná série pražské Sparty, a to překvapivě na ledě Litvínova. Tam svěřenci Miloslava Hořavy (61) prohráli vysoko 2:5. Do prvního zápasu v sezoně nastoupil Jaromír Jágr (50), zvládl si připsat dvě asistence, ale Kladno prohrálo 3:7 v Liberci.

Karlovy Vary - Mountfield 1:4

Hokejisté Hradce vyhráli na ledě Karlových Varů a po sérii čtyř porážek podruhé za sebou naplno bodovali. Hosté o svém vítězství rozhodli třemi góly ve druhé třetině, dvakrát se mezi střelce zapsali slovenský útočník Oliver Okuliar a obránce Filip Pavlík. Energie si v domácím prostředí připsala desátou porážku v sezoně.

Utkání Karlovy Vary – Mountfield

Litvínov - Sparta 5:2

Litvínova porazil Spartu a Pražané tak po sérii osmi výher od nástupu kouče Miloslava Hořavy poprvé ztratili. Domácí vedli v 26. minutě už 4:0, před svými diváky zdolali soka i podruhé v sezoně a za poslední tři domácí duely získali plný počet bodů. Hattrick zaznamenal Andrej Kudrna, dva góly vstřelil další útočník Pawel Zygmunt.

Utkání Litvínov – Sparta

Liberec - Kladno 7:3

Liberec vyhrál nad Kladnem a po dvou nezdarech naplno bodoval. Rytířům k úspěchu nepomohl ani padesátiletý majitel Jaromír Jágr, který nastoupil k prvnímu soutěžnímu zápasu v sezoně a připsal si dvě asistence. V dresu Bílých Tygrů vstřelil dvě branky Tomáš Filippi, tři body nasbíral Michal Birner.

Utkání Liberec – Kladno

Vítkovice - Plzeň 3:2sn

Vítkovice zdolaly Plzeň až po samostatných nájezdech. Hosté dvakrát vedli, ale Ostravané vždy vyrovnali a v nájezdech zásluhou Petera Muellera získali bonusový bod. Západočeši dokázali poosmé za sebou bodovat, Vítkovice teprve podruhé v sezoně na domácím ledě nezískaly plný počet bodů.

Utkání Vítkovice – Plzeň

Olomouc - Mladá Boleslav 2:0

Olomouc porazila Mladou Boleslav 2:0, zabrala po dvou prohrách a přehrála Bruslaře i potřetí v sezoně. Čisté konto udržel brankář Branislav Konrád.

Utkání Olomouc – Mladá Boleslav

Pardubice - Třinec 0:3

Třinec vyhrál na ledě Pardubic a porazil Dynamo poprvé v sezoně. Vítěznou branku vstřelil Erik Hrňa ve dvanácté minutě, další dva góly přidali hosté při power play soupeře. Druhým čistým kontem v ročníku se pod výhru hostů podepsal brankář Marek Mazanec.

Utkání Pardubice – Třinec

České Budějovice - Kometa 3:1

Hokejisté Českých Budějovic porazili Brno 3:1 a uspěli tak ve 2500. zápase v nejvyšší domácí soutěži. Motor dokázal navázat na výhru nad ledě Třince, uspěl ve třetím z posledních čtyřech utkání a na poslední Kladno má náskok pěti bodů. Kometa prohrála počtvrté za sebou a uspěla jen v jednom z posledních devíti zápasů.

Utkání České Budějovice – Kometa

Tabulka Tipsport extraligy.
Tabulka Tipsport extraligy.Flashscore