Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Hradec v přípravě oplatil porážku Slovanu Bratislava, Plzeň obrátila proti Kladnu

Šťastný během tréninku, v utkání uspěl dvakrát.
Šťastný během tréninku, v utkání uspěl dvakrát.ČTK / Taneček David
Hokejisté Hradce Králové porazili v přípravě na blížící se start extraligy Slovan Bratislava 6:3 a oplatili tak soupeři porážku z předešlého vzájemného zápasu. V soubojích týmů z nejvyšší domácí soutěže vyhrála Mladá Boleslav v Karlových Varech 1:0, Plzeň doma přehrála Kladno 4:2 a Olomouc uspěla na ledě Vítkovic 5:2.

Hradec Králové prohrál minulý týden v Bratislavě 2:4, doma byl ale úspěšnější. Dvěma góly se na výhře Východočechů podíleli David Šťastný a Aleš Jergl, který si navíc připsal i asistenci. Mountfield uspěl po sérii tří porážek.

Dvougólový střelec pomohl k výhře také Plzni, která sice prohrávala s Kladnem 0:2, ale dokázala zápas otočit. Dvě branky vstřelil Jan Schleiss. Rytíři tak padli po předešlých třech výhrách.

Stejná série skončila i v Karlových Varech, kde Energie prohrála s Mladou Boleslaví. Vyrovnané utkání rozhodl přesilovkový gól Filipa Pyrochty, čisté konto udržel Dominik Furch. Bruslaři tak v přípravě pokračují ve střídání výher a porážek.

Vítkovice se po zápasech ve Švýcarsku představily poprvé doma a prohrály s Olomoucí. Domácí sice dokázali snížit z 0:3 na 2:3, ale poté se opět prosadili Hanáci. Gólem a třemi asistencemi se pod výhru hostů podepsal obránce Jakub Sirota.

Výsledky přípravných zápasů