Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Sparta na úvod přípravy porazila Litoměřice, slaví také Pardubice a Olomouc. Kometa padla

Sparta na úvod přípravy porazila Litoměřice.
Sparta na úvod přípravy porazila Litoměřice.Profimedia
Hokejisté extraligové Sparty vstoupili do série přípravných utkání před startem sezony jednoznačnou výhrou na ledě prvoligových Litoměřic 5:1. Soupeře z druhé nejvyšší soutěže přehrály i Pardubice, které porazily své "béčko" 5:3. Naopak Karlovy Vary na úvod prohrály v Sokolově 4:5 po samostatných nájezdech.

Litoměřice – Sparta 1:5

Pražané nastoupili bez řady hráčů základního kádru, přesto partnerský klub bez problémů přehráli. Mezi střelce se zapsaly i posily Tomáš Hyka a Miikka Salomäki. Nová tvář se prosadila tají v Sokolově, kde se v dresu Energie střelecky prosadil obránce Janis Jaks. Hrdinou duelu se ale stal útočník Baníku Štěpán Csamangó, který vstřelil dvě branky a následně rozhodl nájezdy.

Pardubice B – Pardubice 3:5

Pardubice nastoupily například bez kapitána Lukáše Sedláka či posil Romana Červenky a Andreje Šustra, duel proti svému "béčku" zvládly. Dvěma góly se na tom podílel útočník Tomáš Vondráček.

Další přípravné zápasy

Čisté konto Jakuba Sedláčka pomohlo Olomouci k výhře nad Zvolenem 2:0, se slovenským soupeřem naopak prohrála Kometa Brno. Ve Skalici podlehla 2:3 po nájezdech Slovanu Bratislava. První gól v brněnském dresu vstřelil obránce Nicolas Beaudin.

Výsledky přípravných zápasů