Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

České Budějovice v přípravě rozdrtily Eisbären Berlín, vyhrál i Hradec Králové

Milan Gulaš (vpravo) se na výhře Motoru podílel brankou a asistencí.
Milan Gulaš (vpravo) se na výhře Motoru podílel brankou a asistencí.ČTK / Pryček Vladimír
Hokejisté Českých Budějovic a Hradce Králové v přípravě na blížící se start extraligy porazili německé soupeře. Motor na domácím turnaji AG Motor Cup přehrál Eisbären Berlín 5:0, Mountfield porazil Straubing 2:1 a na turnaji Gäuboden Cup skončil třetí. Neuspěl jen Litvínov, jenž prohrál ve Švýcarsku s Ambri-Piottou jednoznačně 2:6.

České Budějovice – Eisbären Berlín 5:0

České Budějovice ve čtvrtek prohrály s Oulu 1:4, v sobotu ale nezaváhaly. Za výhrou nad úřadujícím německým mistrem vykročily dvěma góly v první třetině. Dva body za branku a asistenci nasbírali Ondřej Kovařčík a Milan Gulaš, čisté konto udržel Milan Klouček.

Straubing – Mountfield HK 1:2

Ani Hradec Králové první zápas na svém turnaji nezvládl, ve čtvrtek prohrál s Norimberkem 2:3. V sobotu Východočeši přetlačili domácí Straubing, když skóre otevřel již po 18 sekundách Radovan Pavlík. Druhý gól přidal v přesilovce Ryan Dmowski, Tigers dokázali ve třetí části už jen snížit.

Ambri-Piotta – Litvínov 6:2

Litvínov se ve švýcarském Herisau utkal s Ambri-Piottou a o šanci na úspěch jej připravila nevydařená druhá třetina, ve které brankáři Vervy inkasovali hned šestkrát.