Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Rangers i s Chytilem vyzráli na Detroit. Colorado v nové sezoně NHL prohrálo i třetí zápas

Filip Chytil v zápase s Red Wings.
Filip Chytil v zápase s Red Wings.ČTK / AP / Noah K. Murray
Hokejisté New York Rangers s českým útočníkem Filipem Chytilem zvítězili nad Detroitem 4:1 a potřetí v sezoně bodovali. Naopak Colorado nestačilo doma na New York Islanders a po prohře 2:6 na první bod v novém ročníku NHL stále čeká.

NY Rangers – Detroit 4:1

Na výhře nad Detroitem se třemi asistencemi podílel Artěmij Panarin, se sedmi body jeden ze tří nejproduktivnějších hráčů soutěže. Skvělý výkon předvedl i brankář Igor Šesťorkin, který pochytal 31 z 32 střel. Chytil odehrál 13 minut a do statistik si zapsal dva střelecké pokusy.

Colorado – NY Islanders 2:6

Pod výhru New York Islanders nad Coloradem se dvěma góly podepsal Brock Nelson. Český útočník Ivan Ivan, který si v předchozím utkání připsal asistenci, tentokrát v dresu Avalanche vyšel naprázdno. Vítězové Stanley Cupu z roku z roku 2022 prohráli v sezoně i potřetí a navíc už dvacetkrát inkasovali.

"Není na co se vymlouvat. Dneska se mi naše hra napříč všemi řadami vůbec nelíbila. Byla to hrůza," řekl na webu NHL trenér Colorada Jared Bednar. "V obraně to byl náš absolutně nejhorší výkon v sezoně," dodal.

"V předchozích zápasech jsme prohráli 4:8 a 4:6 a byla to také bída, ale vždycky jsem našel i několik pozitivních věcí. Teď ale budu muset opravdu pečlivě hledat, abych na našem výkonu něco takového našel," dodal.

Montreal – Pittsburgh 3:6

Na vítězství Pittsburghu v Montrealu 6:3 měl největší zásluhu Jevgenij Malkin, který si připsal gól a dvě přihrávky a už jen jedna branka ho dělí od mety 500 gólů. Z aktivních hráčů soutěže na ni dosáhli jen Alexandr Ovečkin z Washingtonu, Steven Stamkos z Nashvillu a Sidney Crosby. Kapitán Pittsburghu proti Canadiens nebodoval a od hranice 1600 bodů, na kterou může dosáhout jako desátý hráč v historii NHL, ho dělí jeden bod.

Další výsledky NHL