Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Lauko se v přípravě na NHL opět prosadil, Palát s Vránou si připsali asistence

Lauko v přípravě na NHL opět skóroval
Lauko v přípravě na NHL opět skórovalProfimedia
Útočník Minnesoty Jakub Lauko (24) dal gól i v druhém přípravném utkání před novou sezonou NHL, když po chybné rozehrávce Dallasu vyzrál na brankáře Jakea Oettingera střelou zápěstím. Ani přesná trefa českého hokejisty, který přišel do týmu v létě z Bostonu, nezabránila porážce hostů 2:5.

New Jersey – Washington 3:5

V zápase mezi New Jersey a Washingtonem bodovali čeští hráči na obou stranách. Ondřej Palát našel na modré čáře volného Brendena Dillona, který otevřel skóre utkání ve prospěch Devils. Jakub Vrána, jenž usiluje o smlouvu s Washingtonem, si připsal druhou asistenci u branky Johna Carlsona. Capitals nakonec zvítězili 5:3.

Tampa Bay – Florida 8:7

Velká přestřelka se odehrála v souboji dvou klubů z Floridy, Tampa Bay udolala obhájce Stanley Cupu Floridu 8:7. Ve svém prvním přípravném utkání na NHL se na výhře asistencí podílel i jednadvacetiletý útočník Gabriel Szturc. Na druhé straně si druhou přihrávku v druhém zápase připsal Mikuláš Hovorka, minulou sezonu ještě hráč extraligových Českých Budějovic. V dresu Vegas nastoupili Tomáš Hertl i Matyáš Šapovaliv, ani jeden ale nebodoval a jejich tým podlehl Los Angeles 2:3.

Vancouver – Calgary 4:3p

Poprvé v přípravě se ukázali i brankáři Petr Mrázek a Jiří Patera, který odchytal své první utkání v dresu Vancouveru. V brance strávil rovnou celý zápas, ve kterém sice obdržel tři branky, ale i tak pomohl k výhře nad Calgary 4:3 v prodloužení. Mrázek odchytal za Chicago proti Detroitu 40 minut, obdržel dva góly a při jeho odchodu na střídačku byl stav nerozhodný 2:2. Nakonec Blackhawks prohráli 2:4.

Další výsledky přípravy NHL