Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Chytil se gólem podepsal pod otočku Rangers, v přípravě před startem NHL skóroval také Hronek

Filip Chytil byl během derby tvrdě sražen jedním ze soupeřů.
Filip Chytil byl během derby tvrdě sražen jedním ze soupeřů.Profimedia
Obránce Filip Hronek (26) v prvním přípravném utkání hokejistů Vancouveru před startem NHL pomohl gólem k výhře 3:1 nad Seattlem. V úterním programu se prosadil také Filip Chytil (25), jenž se podílel na nevídaném obratu newyorských Rangers v poslední třetině městského derby s Islanders.

NY Rangers – NY Islanders 6:4

Rangers po dvou třetinách prohrávali 0:3. Když na kontaktní branku Zaca Jonese po minutě odpověděl Bo Horvat, zdálo se být rozhodnuto. V závěru se ale odehrál velký obrat. Chytil v 54. minutě snížil na 2:4 a v čase 57:48 znovu Jones odstartoval pro Islanders dvě minuty hrůzy. Rangers během 122 sekund dali čtyři branky a otočili stav na konečných 6:4. Dvěma zásahy se pod otočku podepsal také Chris Kreider.

Vancouver – Seattle 3:1

Vancouver proti Seattlu skóroval v každé třetině. V té první využil přesilovou hru Nils Höglander a poslal Canucks do vedení. Ve druhé dvacetiminutovce střelou od modré čáry zvýšil Hronek a v závěru pojistil výhru trefou do prázdné branky Pius Suter. Třetí třetinu v dresu Seattlu odchytal Aleš Stezka a ze šesti střel neinkasoval.

San Jose – Anaheim 3:4

Třicet minut v brance San Jose dostal Vítek Vaněček. Osmadvacetiletý gólman za Sharks nastoupil poprvé od březnové výměny z New Jersey a při porážce 3:4 s Anaheimem inkasoval jediný gól z 12 střel.

 

Další výsledky přípravy NHL