Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Blümel a Ivan v přípravě před NHL asistovali u gólů, Jeník se popral v utkání s Pittsburghem

Ivan Ivan si připsal asistenci v utkání proti Utahu.
Ivan Ivan si připsal asistenci v utkání proti Utahu.MATTHEW STOCKMAN / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP / Profimedia
Útočník Matěj Blümel (24) v přípravě před NHL asistoval u jednoho gólu hokejistů Dallasu, kteří zvítězili 4:2 nad Minnesotou. Jednu branku připravil také Ivan Ivan (22) z Colorada, které podlehlo Utahu 3:6. K vítězství nově přestěhovaného klubu přispěl 26 zákroky gólman Karel Vejmelka (28).

Ottawa – Pittsburgh 2:5

Rvačkou na sebe upozornil útočník Ottawy Jan Jeník. Senators podlehli Pittsburghu 2:5. Hattrickem se blýskl Jevgenij Malkin, dva góly dal Sidney Crosby.

Minnesota – Dallas 2:4

Blümel odehrál téměř 17 minut a v přípravě na novou sezonu bodoval poprvé. Ve 33. minutě dorazil jeho střelu do branky Logan Stankoven a poslal Stars do vedení 2:0. Za domácí Wild naskočili útočník Jakub Lauko a bek David Špaček, ani jeden ale nebodoval. Lauko v přípravě na novou sezonu vyšel naprázdno poprvé.

Colorado – Utah 3:6

Ve druhém utkání za sebou se do statistik zapsal Ivan. Útočník Colorada v zápase s Utahem asistencí navázal na gól z duelu proti Dallasu. Colorado však dál čeká na výhru. Po dvou prohrách s Dallasem ztroskotalo na Vejmelkovi., který se v přípravě představil poprvé.

Další výsledky přípravy NHL