Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Český fanoušek si za domácí tým na MS v Praze připlatí, vstupenky jdou do prodeje 16. ledna

V Česku se bude po letech znovu útočit na divácký rekord.
V Česku se bude po letech znovu útočit na divácký rekord.Profimedia
Vstupenky na jednotlivá utkání českých hokejistů na domácím mistrovství světa příští rok v Praze a Ostravě bude možné zakoupit od 16. ledna. Stát budou nejméně 1990 korun, na zápasy s atraktivnějšími soupeři v základní skupině začínají ceny na 2390 korunách.

Vstupenky na zápasy národního mužstva byly v prodeji již v říjnu, když byly součástí balíčků s duely jiných týmů. Všechny tehdy dostupné vstupenky na zápasy českých hokejistů se rychle vyprodaly. Takřka dva tisíce korun je cena lístků ve třetí kategorii na duely s papírově slabšími – a tedy i méně atraktivními – soupeři Norskem, Dánskem, Rakouskem a Velkou Británií.

Stejné zápasy z míst ve vyšších kategoriích bude možné sledovat v O2 areně za 2390 a 2890 korun.

Zájemci o zápasy proti Finsku, Švýcarsku či Kanadě si musí připravit nejméně 2390 Kč, na vstupenky ve vyšších kategoriích pak 2890 a 3290 Kč. Podobně jsou odstupňované ceny na čtvrtfinále, z nichž dvě se odehrají v Praze a dvě v Ostravě. Vstupenky "naslepo" bez vědomí toho, kdo v utkáních nastoupí, stojí od 2390 do 3490 Kč.

Skupina A.
Skupina A.Livesport

Zbývající program květnového turnaje už se odehraje jen v české metropoli. Semifinále bude možné sledovat naživo za 4490 až 5990 Kč. Na zápas o bronz je cenové rozpětí 2490 až 3990 Kč, utkání o titul mistra světa bude možné osobně přihlížet za 7190, 7990 nebo 8990 Kč.

Za týden v úterý 5. prosince budou v prodeji VIP vstupenky na jednotlivá utkání. Vedle místa v hledišti zahrnují catering a vlastní vstup do arény. "Aktuálně je k dispozici i většina utkání domácí reprezentace. Jedná se o jedinečnou příležitost, jak si zajistit vstupenky na český tým, která může být jednou z posledních," uvedl manažer oddělení prodeje vstupenek Martin Gremlica.

Skupina B.
Skupina B.Livesport

Cena VIP vstupenky začíná na 4390 Kč. Na zápasy českého týmu začínají ceny na 6890 Kč, proti atraktivnějším soupeřům musí zájemce zaplatit ještě o 400 Kč více. Nejdražší lístky na finále stojí takřka 15 tisíc korun,

Vstupenky na základní část a VIP vstupenky na zápasy v Ostravě jsou v prodeji v síti Ticketportal, na play off a VIP vstupenky v Praze v síti Ticketmaster.

Hokejový světový šampionát se v Česku konal naposledy v roce 2015. MS navštívilo 741 690 fanoušků, což je historický rekord.