Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Herec Trojan si při oslavách šedesátky zahraje exhibici v Ďolíčku i s vítězem Ligy mistrů

Ivan Trojan už na začátku sezony dostal před ligovým duelem s Ostravou dres s číslem jubilea.
Ivan Trojan už na začátku sezony dostal před ligovým duelem s Ostravou dres s číslem jubilea.Profimedia
Šedesátku završil herec Ivan Trojan už poslední den v červnu, nicméně ty hlavní oslavy jej teprve čekají. Určitě to budou ty, na nichž bude nejvíc lidí. Oddaný fanoušek fotbalistů Bohemians (a čestný člen jejich družstva s výsostným pořadovým číslem 0001) se totiž příští středu dočká slavnostní exhibice v milovaném Ďolíčku.

Velké životní jubileum si užil už mezi kolegy herci během filmového festivalu v Karlových Varech, Česká televize odvysílala k jeho milníku devět nejrůznějších pořadů. Teď čeká Trojana pocta i na fotbalovém trávníku. Shodou okolností 21. srpna, kdy si budou Češi připomínat vpád sovětských vojsk na území republiky, se v 18 hodin postaví do čela týmu Real Top Praha.

V jeho dresu se vedle něj představí například vítěz Ligy mistrů s Liverpoolem Vladimír Šmicer, další majitel stříbra z evropského šampionátu 1996 Patrik Berger, hokejový mistr světa z roku 2010 Jakub Voráček, zpěvák Vojtěch Dyk či herec Jakub Štáfek alias Lavi. "V pokročilé fázi je jednání s Pavlem Nedvědem, ale není to stoprocentní," přibližuje možné prvotřídní překvapení předseda Realu Top Alexandr Smita, jenž sestavu pomáhá dávat dohromady. Soupeřem jí bude stará garda Bohemians včetně hrdiny mistrů Evropy 1976 Antonína Panenky a dalších ikon historie vršovického klubu.

Akce bude mít i charitativní rozměr. Výtěžek ze vstupného, které činí 100 korun (lístky lze koupit zde), půjde na pomoc Klubu nemocných cystickou fibrózou, jehož je Trojan dlouhodobým patronem.