Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Pomstil se Ibrahimovic bývalému spoluhráči? Majitelům AC Milán se jeho chování nelíbí

Zlatan má prý s vedením pokřivené vztahy.
Zlatan má prý s vedením pokřivené vztahy.Profimedia / ČTK / imago sportfotodienst / www.imagephotoagency.it
Hlavní poradce majitelů, to je oficiální funkce Zlatana Ibrahimovice (42) v AC Milán, který ovládá americká společnost RedBird. Podle portálu La Repubblica však spolupráce mezi oběma stranami dostává vážné trhliny. Důvodem je chování kontroverzního Švéda.

Ibrahimovic pracuje v rámci firmy jako "provozní partner", jehož úkolem je propagovat stávající investiční portfolio společnosti v oblasti sportu, médií a zábavy. Zvláštní roli má také v milánském klubu.

"Ibra bude hrát aktivní roli ve sportovních a obchodních aktivitách klubu a pomůže posílit jeho vítěznou kulturu. Jeho mandát bude zahrnovat rozvoj hráčů a výkonnostní trénink, rozvoj globální značky AC Milán a komerčních zájmů, jakož i podporu speciálních projektů strategického významu, včetně nového stadionu klubu," prozradili majitelé v oficiálním prohlášení na konci loňského roku, jen několik měsíců poté, co Ibrahimovic ukončil kariéru v dresu AC.

Podle italského portálu však představitelé RedBird nejsou s přístupem bývalého vynikajícího útočníka spokojeni. Rozzlobilo je jeho vystoupení v pořadu populárního youtubera, který si říká IShowSpeed. Zlatan se zúčastnil aktivity s názvem "kdo se pohne první, je gay", která byla označena za homofobní. To je však jen malý zlomek problémů.

Ibra se prý mstí svému bývalému spoluhráči Ignaziovi Abatemu, který v minulé sezoně nedopřál jeho synovi Maximilianovi debutovat v Primavere. Abate se nyní stal trenérem Ternany v Serii C, a když loni v létě z klubu odešel, Ibrahimovic přeřadil jeho otce Benjamina, trenéra brankářů, z Primavery do ženského týmu a pak ho vyhodil. Ani tato událost nepřispěla k pozitivní atmosféře v klubu.

Repubblica dále uvádí, že napětí mezi oběma stranami zvyšuje skutečnost, že Zlatan je více v tréninkovém centru Vismara, kde sleduje svého mladšího syna Vincenta, než v Milanelle s prvním milánským týmem.