Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Nůž na krku? Kouč AC Milán Fonseca musí vyhrát městské derby, jinak skončí, píší média v Itálii

Fonseca bude s Interem hrát o své místo.
Fonseca bude s Interem hrát o své místo.LaPresse / ddp USA / Profimedia
Podle listu Il Corriere dello Sport nebude ani remíza v Derby della Madonnina proti Interu stačit k tomu, aby Paulo Fonseca (51) zůstal na lavičce AC Milán. Jako o možné náhradě se uvažuje zejména o Igoru Tudorovi (46).

Inter – AC Milán (20:45)

Jmenování nástupce Stefana Pioliho na lavičku milánského celku nevzbudilo mezi fanoušky Rossoneri nadšení, protože Fonseca dříve nepřesvědčil v AS Řím. Své nové působení začal mizerně, v úvodních pěti zápasech nové sezony se AC zmohlo pouze na výhru proti Benátkám.

Podle několika zdrojů se vedení klubu chystá portugalského trenéra vyhodit, pokud se mu nepodaří vyhrát derby s Interem, které je na programu v neděli večer. Ředitelé Rossoneri a konzultant společnosti RedBird Zlatan Ibrahimovič jsou údajně nespokojeni s výsledky i výkony. Zejména obrana je zklamáním, protože AC vypadá ještě křehčeji než pod Piolim.

Nedávné výsledky AC Milán.
Nedávné výsledky AC Milán.Livesport

Corriere dello Sport tvrdí, že jako o možných náhradách za Fonsecu se uvažuje o Mauriziu Sarrim, Edinu Terzičovi a Thomasi Tuchelovi, ale nejnověji se na seznamu kandidátů objevilo jméno bývalého lodivoda Lazia a Hellasu Verona Igora Tudora. Ten římský celek opustil v červnu a v současné době je bez angažmá. Výhodou by mohl být fakt, že má dobré vztahy s Ibrahimovičem a jeho trenérské schopnosti udělaly na členy vedení dojem.