Nikdy jsem neřekl, že jsem skončil. Stále je šance bojovat proti nespravedlnosti, tvrdí Pogba

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Nikdy jsem neřekl, že jsem skončil. Stále je šance bojovat proti nespravedlnosti, tvrdí Pogba

Paul Pogba obléká místo dresu momentálně sako.
Paul Pogba obléká místo dresu momentálně sako.Profimedia
Čtyřletý trest v podobě zákazu činnosti byl šok pro celou fotbalovou veřejnost. Francouzský záložník Paul Pogba (31) byl v únoru potrestán za pozitivní test na látku, která podporuje produkci hormonů v těle. Fotbalista italského Juventusu je však odhodlána bojovat a uspět v odvolání proti rozsudku.

Francouzský středopolař byl v září minulého roku podroben testu na DHEA, který dopadl pozitivně. Následovala celá řada spekulací o jeho budoucnosti, neboť čtyřletý zákaz pro něj může znamenat i konec hráčské kariéry.

"Stále je tu šance bojovat proti této nespravedlnosti. Věci se snad zlepší. Jsem vždy pozitivně naladěný, ale uvidíme. Nikdy jsem neřekl, že jsem skončil, že Paul Pogba už neexistuje. Pogba je stále tady. Dnes jsem tady já. Já jsem Pogba. Nikdy jste mě neviděli říkat, že jsem skončil," prohlásil hráč Juventusu v rozhovoru pro italský Sky Sports.

Dle jeho vyjádření je patrné, že se stále nesmířil s verdiktem a výší trestu a chce bojovat za to, aby se mohl na trávníky vrátit dříve. Radikální krok neučinil ani Juventus, jehož je stále hráčem a má s ním platnou smlouvu.

"Stále se cítím jako fotbalista, pořád trénuji a teď to jsou ty chvíle, kdy musím být pozitivní. Situace v Juventusu? Stále jsem jejich hráčem. Takže si s nimi musíte promluvit. Mám s nimi stále smlouvu. Neměl jsem možnost s nimi mluvit. Se sportovním ředitelem ani s trenérem. Moc toho nevím. Možná čekají na odvolání, aby viděli, jak to dopadne, ale na zbytek se musíte zeptat jich," dodal Pogba.