Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Líbí se mi přístup a mentalita mých hráčů, chválil Motta po výhře nad Veronou

Thiago Motta si pochvaluje přístup Juventusu při výhře ve Veroně.
Thiago Motta si pochvaluje přístup Juventusu při výhře ve Veroně.Profimedia
Trenér Juventusu Thiago Motta (41) pochválil své hráče za předvedenou hru při pondělní výhře 3:0 na půdě Hellasu Verony. Podle italského kouče předvedli jeho svěřenci povedený týmový výkon. Dvěma góly se blýskl Dušan Vlahovič (24), který se prosadil poprvé od dubna.

Juventus dokázal navázat na skvělý vstup do sezony, když v první kole porazil 3:0 nováčka Como. Stará dáma se tak posunula do čela tabulky Serie A s aktuálně dvoubodovým náskokem na druhý Inter Milán.

"Líbí se mi přístup a mentalita mých hráčů. Riskují dopředu, ale jakmile ztratí míč, okamžitě přepnou a chtějí ho tlakem získat zpět, to je obrovská výhoda a jsem za to velmi rád," chválil Motta po pondělním zápase.

"Chci pogratulovat Vlahovičovi, ale i všem ostatním hráčům, kteří vyvíjeli na soupeře dobrý tlak a umožnili nám skórovat. Tato fáze je velmi důležitá, potřebujeme všechny," pokračoval.

Srbský útočník Dušan Vlahovič se dokázal prosadit hned dvakrát. Nejprve zakončil bleskurychlý útok po přihrávce Kenana Yildize a následně pojistil výhru svého týmu gólem v 60. minutě z penalty. "Je to lídr," řekl na adresu čtyřiadvacetiletého hráče italský kouč. "Hrál pro tým, dobře se pohyboval a ve finále nám nejvíce pomohl dvěma góly. Jsem s ním spokojený, musí takhle pokračovat," dodal.

Rodákovi z Bělehradu se muselo pořádně ulevit. Gól proti Veroně totiž znamenal, že se prosadil poprvé od dubna. "Získali jsme tři body, jsem šťastný za Savonu, za tým i za fanoušky," prozradil Vlahovič.

"V prvním zápase s Comem jsem měl trochu smůlu, ale dnes góly přišly a jsem spokojený, že jsem tím pomohl týmu. Jsem rád za přístup všech hráčů, tyto výsledky jsou zaslouženě důsledkem naší tvrdé práce," dodal srbský kanonýr.

Verona – Juventus 0:3