Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Inter po dvou ligových ztrátách zase bere body, dvakrát se proti Udinese trefil Martínez

Martínez se pod výhru Interu podepsal dvěma zásahy.
Martínez se pod výhru Interu podepsal dvěma zásahy.ANDREA PATTARO / AFP
Inter Milán v 6. kole Serie A zvítězil na hřišti Udine 3:2 a po třech soutěžních zápasech se dočkal výhry. Dvěma góly se na tom podílel argentinský útočník Lautaro Martínez (27). Budoucí soupeř pražské Sparty v Lize mistrů se po dvou ligových ztrátách bodově dotáhl na vedoucí FC Turín, který bude hrát až v neděli, i městského rivala AC Milán, s nímž před týdnem prohrál derby.

Udinese – Inter 2:3

Inter otevřel skóre už po 43 sekundách, kdy Darmianovu průnikovou přihrávku poslal do sítě záložník Frattesi. Kabasele hlavou vyrovnal, ale "Nerazzuri" se ještě do poločasu vrátili do vedení. V nastaveném čase se po centru Dimarca poprvé v sezoně prosadil Martínez a krátce po změně stran nejlepší střelec minulého ročníku přidal druhý gól.

V závěru výsledek zkorigoval Lucca, ale Udine si po povedeném startu do soutěže připsalo druhou porážku za sebou. Kleslo na páté místo s jednobodovou ztrátou na Inter. Milánský tým bude v LM soupeřem Sparty až v lednu, do elitní soutěže vstoupil italský šampion bezbrankovou remízou s Manchesterem City.

Statistiky utkání.
Statistiky utkání.Opta by Stats Perform

Janov – Juventus (18:00)

Boloňa – Atalanta (20:45)

Tabulka Serie A